Neus filter voor hooikoorts

Rhinix-Nasenfilter
Deze neus filter te verminderen hooikoorts symptomen duidelijk te zien, een deense studie deense onderzoekers hebben een neus-filter vermindert de symptomen van hooikoorts. De praktijk Vita, introduceert de nieuwe uitvinding.

Ongeveer 500 miljoen mensen wereldwijd last van de seizoensgebonden niezen aanvallen en een loopneus. Voor de nieuwe ontwikkeling is door onderzoekers van de Universiteit van Aarhus, Denemarken is waarschijnlijk een reden om een zucht van opluchting: De neus, de filter voorkomt dat Pollen zijn ingeademd door de neus en vermindert de symptomen van hooikoorts.

Neus filter te verminderen hooikoorts symptomen

Een studie bevestigde de effectiviteit van de neus filter. Het 65 proefpersonen deelgenomen met een graspollen Allergie deel, geen hooi-koorts-medicatie. Terwijl de ene groep wordt gebruikt voor twee dagen, de neus filter, kreeg een tweede groep een Placebo. Als een resultaat, De neus filter was superieur aan Placebo in de effectiviteit.

De neus filter verminderde symptomen zoals Niezen, een loopneus en tranende ogen meer dan de helft. En als de deelnemers gebruikt de Filter voordat de symptomen begonnen, het effect was nog sterker, zei Professor Torben Sigsgaard, Universiteit van Aarhus.

Tot 100 procent minder klachten met de neus filter

In het geval van een aantal studie deelnemers, het gebruik van de neus filter vóór de aanvang van de symptomen, voorkomen, hij is Niezen en tranende ogen, neus en loopt tot en met 84 procent.

De onderwerpen met de neus filter gevoeld op de tweede dag, niet slecht, hoewel de telling van het Stuifmeel van die dag was veel sterker dan de dag ervoor, aldus de ontwikkelaar van het Filter, Peter Sinkjaer Kenney.

De onderzoekers presenteerden hun onderzoek op het jaarlijkse Congres van de European Academy of Allergy and Clinical Immunology (EAACI) in Barcelona. Hier kunt u terecht voor de neus filter.

Hamburg, 10. Juni

Geef een reactie