Net als een heleboel van sport voor een reep chocolade?

Veel vrouwen klagen verslaafd aan chocolade. Een enkel stuk kan je gelukkig maken. Is dit mogelijk? Vier interessante feiten over favoriete snoep. Plus: Wat u moet doen om zich te ontdoen van extra kilo ‘ s.

Chocolade maakt gelukkig

In feite, het is niet opgenomen in chocolade, cafeïne, theobromine, en Typtophan, maar in zulke kleine hoeveelheden dat het een chemisch effect. Dat voelt goed, heeft andere redenen: voor Kerstmis, voor een verjaardag, als een beloning of voor comfort – kinder chocolade. Dus positieve emoties zijn gekoppeld aan de candy. Daarnaast is de combinatie van suiker en vet zorgt voor de meest optimale energie-mix. Het lichaam onthoudt. Voor de derde chocolade smelt bij lichaamstemperatuur, wat aangenaam is in de mond. Conclusie: Ja, chocolade maakt gelukkig. Maar niet omwille van hun ingrediënten.

Chocolade is een troost

En met goede reden, ongeveer 70 procent van alle mensen zin in chocolade voelen volgens studies, als u zich ongemakkelijk voelt. Voeding experts weten: Wie is verdrietig, angstig of depressief, en heeft een lage niveaus van serotonine. De aanvulling van het materiaal Tryptofaan is dus noodzakelijk. En de donkere chocolade biedt, met een minimum van 70 procent cacao bijzonder snel. Daarnaast is de combinatie van suiker en vet, verheldert de stemming, maar ten koste van veel calorieën.

Chocolade ontspant

Stress ade, pure ontspanning: chocolade is een echte stress-killer. Experimenten uitgevoerd door Neuropsychologen hebben aangetoond dat alleen de natuurlijke geur van chocolade vermindert de vorming van stress-inducerende stoffen in het organisme. We voelen ons helemaal ontspannen. En De chocolade-aroma verhoogt de activiteit van ontspannende Alpha stromen, evenals de wax-het maken van Beta-golven in de hersenen. De optimale dosis is: elke dag, ongeveer 50 gram van de chocolade.

Chocolade beschermt het hart

Gezonde bloedvaten, sterk hart: De zoete Traktatie helpt om een hartinfarct te voorkomen! Dit bericht is een hit in het dieet onderzoek in als een bom: de Drie bars van chocolade met een cacaogehalte van 70 procent, hetzelfde hart bescherming als een dagelijkse portie groenten en fruit. Dit is bewezen door de AMERIKAANSE onderzoekers in verschillende studies. De reden hiervoor is De speciale plantaardige stoffen remmen het bloed van het kleven van bloedplaatjes en de bescherming van de schepen van verkalking. Bovendien wordt het risico van hart-en vaatziekten en een beroerte vermindert aanvallen bij regelmatige inname tot 40 procent.

Chocolade trein

Wat u moet doen als u wilt om de calorieën van chocolade? Hier leert u:

Das steckt in Schokolade

Het is allemaal in de chocolade

Geef een reactie