Nachtelijk zweten

Als de nacht zweten door medische experts om aan te geven een bijzonder sterke, nachtelijk zweten. Vaak Getroffen om Wakker in de nacht, badend in het zweet, zonder een duidelijke reden. De oorzaken voor het nachtelijk zweten kunnen heel verschillend zijn en variëren van onschuldige infecties over emotionele Stress, ernstige lichamelijke ziekten.

Wat is de nacht zweet?

Als de nacht zweten, de Artsen geven een bijzonder sterke, nachtelijk zweten. Dit zweten – zelfs in de nacht – op het eerste, niets Ongewoon of Abnormaal. Elke persoon produceert per dag één tot twee liter zweet door de zweet-en talgklieren van de huid te geven constant in kleine hoeveelheden naar buiten. Door de transpiratie van het lichaam regelt niet alleen de lichaamstemperatuur. Het zweet helpt ook om het behoud van het zuur bescherming van de mantel van de huid, hij weert over enkele van de ingrediënten van bacteriën en schimmels op de huid en spoelt daarnaast zijn er diverse eindproducten van de stofwisseling van ons lichaam.

Nachtschweiß

Een lage kamertemperatuur (16-18 graden Celsius), een luchtig slapen pak gemaakt van een natuurlijk Materiaal en dunne platen kan voorkomen dat nachtelijk zweten

Reguleert de afscheiding van zweet is over de zogenaamde vegetatieve zenuwstelsel, die bepaalt veel van de onwillekeurige functies van de instantie die verantwoordelijk is. Het reageert op zeer verschillende invloeden en factoren, en regelt de uitscheiding van zweet naar de huidige behoeften van het lichaam. Als het lichaam verhoogt zweet verdeling, bijvoorbeeld als we gaan in een fysiek inspannende activiteit, of wanneer het erg warm is. Op deze manier is het mogelijk dat het lichaam meer warmte aan de buitenkant, en om het te beschermen tegen Oververhitting.

Overvloedig zweten in de nacht

Natuurlijk, het kan ook gebeuren in de nacht, we zweten zwaar. Vooral in de zomer, wanneer de temperatuur in de slaapkamer is hoger dan normaal, het is gebeurd, waarschijnlijk voor de meeste mensen een keer, dat ze letterlijk in het zweet wakker. En ook, stress-situaties, alcoholgebruik, of vooral pittig eten kan zorgen voor nachtelijke transpiratie aanvallen. Wanneer mensen zweten in de nacht regelmatig en zeer sterk, zonder een externe oorzaak, spreken artsen van nachtelijk zweten. Vaak zijn de Betrokken zweet zo veel dat je in de nacht Wakker en merkt dat uw slaap is vol pak, of zelfs het beddengoed letterlijk.

Meestal nacht zweet onschadelijk

In de meeste gevallen is het voor de nacht zweten, een onschuldige verklaring. Een febriele infectie kan leiden, bijvoorbeeld, dat we te zweten in de nacht, meer dan gebruikelijk. Een ernstige lichamelijke aandoening, wees er zeker van, mensen die lijden aan de regelmatige uitbraken van ernstige nacht zweten, maar als voorzorgsmaatregel een arts.

Geef een reactie