Mooie carnaval: Als make-up schadelijk voor de huid

Frauen beim Karneval
In het carnaval, de huid zal door de schadelijke stoffen in nieuwe kostuums en kleurrijke vaak veel kleurrijke gezichten en kostuums behoren tot de dwazen. Maar niet altijd, de kostuums of de kleuren van het gezicht volkomen onschadelijk zijn. In sommige gevallen kunt u de zorg voor blaren, allergische reacties of eczeem.

Helaas is er, in tegenstelling tot make-up voor Kinderen – het moet een CE-markering hebben make – up-niet een vinkje in het Carnaval. Ook wordt een hoge prijs van het product of de vermelding van de ingrediënten zijn geen aanwijzingen dat de Carnaval make-up wordt goed verdragen door de huid. Hier is de carnaval zal hebben om te testen op zijn eigen lichaam.

Make-up punt in vooraf op een onopvallende huid test

Tot op de dag carnaval is een vervelende verrassing, je moet testen met de Make-up een paar dagen voordat in de crook van de arm. De huid rood wordt hier uw weg! Vooral compatibel met inkten op waterbasis zijn over het algemeen. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen en de huid kan ademen tijdens de verhuizing beter.

Gevaar voor de gezondheid omwille van de kostuums?

Anders ziet het er met de kostuums en maskers. In het geval van de carnaval artikelen zijn seizoensgebonden items, die worden vaak geproduceerd in een kosten-effectieve en grote delen van schadelijke weekmakers, of zelfs kankerverwekkende stoffen. Vooral de rubber of plastic maskers kunnen uitstoten gevaarlijke stoffen. Die draagt een rubber masker, en de schadelijke stoffen inademt, de dreigende, in de ergste schade aan het Centrale zenuwstelsel zelfs het geval. Het wordt daarom aanbevolen dat de maskers een paar dagen een goede ventilatie. Alternatief: Papier Maskers.

Ook aandacht voor het kostuum kopen in de geur van de textiel. Ze al ruiken in de Winkel is sterk in de chemische of verven, zelfs in geval van contact, moet u afzien van een aankoop.

Nieuwe kostuums niet op de blote huid

In het Algemeen geldt het volgende: Nieuw aangeschafte carnaval kleding of kostuums die u moet er zeker van te wassen voor het eerst Dragen. Het kostuum is te duur en misschien niet gemakkelijk in de wasmachine te plaatsen, moet je niet dragen direct op de blote huid. Je kunt beter geen trek een Shirt met lange mouwen of een paar panty ‘ s / leggings eronder te voorkom direct contact met de huid en ook eventuele irritatie van de huid.

Geef een reactie