Moeder trekt haar Baby uit de buik

Mütterlich assistierter Kaiserschnitt
Oxana Keizer kan uw zoon als Eerste in de armen, voor de eerste keer in Europa, heeft een duitse moeder heeft haar Baby in een zogenaamde maternale bijgestaan keizersnede uit de buik wordt gehaald. In de Video kun je getuige zijn van het ontroerend moment.

Vijf dagen, Eric, Maximiliaan, Kaiser ‘ s oud nu. Bij zijn geboorte woog hij in op meer dan 4.100 gram, en was al 57 cm hoog. Dit was een heel aardige man, vertelt moeder Oxana Keizer. U moet weten. Ze werd, ondanks een keizersnede de eerste die de nieuwe burger van de aarde in de Hand. Dit werd mogelijk gemaakt door een nieuwe methode, die in Duitsland op grote schaal toegepast voor het eerst bij een verloskundige kliniek: De moeder-assisted keizersnede.

Moeder bijgestaan keizersnede voor de eerste keer in Duitsland

Ik werd geconfronteerd met deze methode, in eerste instantie erg sceptisch, zegt Dr. Manfred Schmitt, geneesheer-directeur van de kliniek voor gynaecologie en verloskunde in het ziekenhuis in Bad Oeynhausen. Hij moest het weten, het begin van het jaar van de media, die een collega van Australië had uitgevoerd, een moeder, bijgestaan keizersnede. We hebben dit besproken met collega’ s en met onze verloskundigen slechts eenmaal professioneel, en gevonden, een bepaalde ongemakkelijke gevoel als er geen duurzame redenen voor onze scepsis. Toevoegen aan dat de ervaring van de hele verloskundige team, vrouwen sectie volgens hun opsluiting door de Keizer opnieuw en opnieuw door een gevoel van hulpeloosheid gemeld. Vooral sterk is dit gevoel bij vrouwen onder narcose release, aldus Irina wittemeier. Het is het bewijs van een verloskundige in het ziekenhuis van Bad Oeynhausen. U zult na de procedure, wakker en plotseling hebben een kind. Het hele proces van hoe het kind in de wereld komt, heb je niet gezien. Veel vrouwen vinden dat een stam.

Net zoals het was met Oxana Keizer van Minden. Haar eerste kind, ze had de geboorte door een keizersnede. Hun kinderen kwamen twee tot vier waren een natuurlijke manier naar de wereld. Ze weet het verschil. Na de geboorte van mijn oudste dochter, ik had altijd een kleine twijfel of dit echt mijn kind. Met mijn andere kinderen had ik dit een zeer onaangenaam gevoel. Door een bijkomende ziekte, het was duidelijk dat De vijfde kind zal brengen Oxana Keizer weer door de keizersnede. Als je sprak met je verloskundige, Irina wittemeier, en ook de nieuwe Australische levering methode was het probleem, het was duidelijk dat deze geboorte methode is misschien het Juiste ding om te doen.

Veiligheid voor moeder en kind

Voor ons, en de veiligheid van moeder en kind op de top, verklaarde de chief arts Schmitt. En zo zijn we met onze collega’ s van het Instituut van de anesthesie en intensive care geneeskunde, en van de operationele dienst door de vorige, wat zouden we moeten veranderen om voor een moeder bijgestaan keizersnede mogelijk is. Op het einde was niet zo veel. De armen van de patiënt moest blijven grotendeels vrij van de infusie van canules en meetinstrumenten. Dit kan eenvoudig worden bevestigd aan de bovenste arm. Het was zeer belangrijk dat de steriliteit van de handen van de moeder-to-be. Voor het kind is geen Probleem. Echter, we moesten om ervoor te zorgen dat de moeder in gevaar zelf. In het geval van een keizersnede is een operatie wond, die moet natuurlijk in alle omstandigheden van mogelijk infectieuze agentia, en beschermd. Door de Aanscherping van chirurgische handschoenen en een cover van de armen, maar ook zorgt voor de nodige veiligheid.

De moeders van bijgestaan keizersnede

Om 8: 00 in de ochtend van de geplande interventie begon, acht dagen voor de verwachte datum van levering. Oxana Keizer kreeg een neuraxial verdoving, die stelde haar in staat om te bewegen van de romp en in het bijzonder de armen. Zoals eerder gedetailleerde, afgesteld en levering anders, de routine voorbereiding op een keizersnede Operatie. Alles ging heel snel, vertelt Alexander Kaiser een paar dagen na de geboorte van zijn zoon. Zodra we in de operatiekamer, er was Eric Maximiliaan. In feite, het duurde slechts een half uur tot de kleine Keizer in de wereld. Chief arts Schmitt en zijn Team voerde de Bediening als normaal. Lift alleen in plaats van de baby volledig uit de buikholte van de moeder, en verzorgd door de ervaren verloskundige, het kind is gratis, en het trok een stuk. Dan is de OP-doek, die, tot hier en niet verder, moeder Oxana Keizer van de OP Gedaan, had vertoond, genomen naar beneden. Nu kon je worden bijgestaan door de chef-arts, uw handen, uw kind en uzelf volledig in deze wereld en op de borst. Voor mij, dit voelt bijna als een normale geboorte, zegt Oksana Keizer een paar dagen later. Ik was gewoon gelukkig te zijn in dit Moment. Terwijl vader en zoon nestelde zich samen in de zogenaamde Binding met elkaar, nam de zorg van de verloskundige naar de moeder van de zorg.

Ik ben zeer tevreden hoe alles gegaan is. Moet ik nog moet loslaten als dat eenmaal is afgesneden van een kind door de Keizer, ik zou het opnieuw doen, zegt Oxana Keizer. En ook de hoofdgeneesheer, Manfred Schmitt is erg blij met de cursus. Moeder en kind maken het goed, dit is de meest Belangrijke. Als het past van de diagnose en van de ouders, de moeder, bijgestaan keizersnede als een alternatieve vorm geboorte, die we zullen toepassen.

Hamburg-harburg, 3. Juni

Geef een reactie