Moeder sterft van wesp steken

Wespen auf einem Kuchenteller
Een wesp steek is meestal ongevaarlijk, maar voor mensen met een Allergie kan het dodelijk zijn tijdens een zomer-uitje in het Park een hamburger van een wesp en werd gestoken en overleed een paar dagen later aan de gevolgen van de truc. Hoe kon dit gebeuren? De praktijk Vita legt.

Een verslag in de Hamburger Morgenpost, aldus de moeder van drie kinderen, werd op 22. Augustus een reis naar Hamburg city Park. Daar was ze door een wesp gestoken in de oksel en het slachtoffer van een aanval en een spasme. Getuigen belde de ambulance – als dit aankwamen, was de vrouw al geen tekenen van leven en moest nieuw leven worden ingeblazen. Het papier meldt dat de patiënt in het ziekenhuis, viel in een coma en vier dagen later is overleden.

Dit gebeurt in het geval van een allergische shock

De patiënt had de sterkst mogelijke allergische reactie – een allergische shock, de specialist op het gebied van anafylactische shock kringen. Slechts een paar seconden om aan te tonen na contact met het Allergeen, in dit geval, de wesp sting – symptomen, zoals Misselijkheid en braken, ernstige problemen met de bloedsomloop, angst, hartkloppingen en kortademigheid. Typische huiduitslag met ernstige jeuk, een droge mond en een brandende tong. Het gaat om de bloeddruk dalen, bewusteloosheid en uiteindelijk ademhalings-en hartstilstand.

Schocklage

In het geval van een allergische shock, de patient moet worden in de schok positie

De behandeling van allergische shock

De eerste tekenen van een allergische schokken optreden, belde meteen een ambulance. Ehbo ‘ ers moeten de Betrokken persoon in de schok-positie (in rugligging, benen opgetrokken). De ambulance arriveert, toegediend aan de medicatie van de patiënt (bijvoorbeeld epinefrine) via een toegang in de ader, en verstrekte hem met een zuurstof masker met zuurstof. Het slachtoffer wordt gebracht naar de intensive care van een ziekenhuis, en daar behandeld en geobserveerd.

Emergency kit voor mensen met allergieën

Mensen die weten dat ze reageren sterk allergisch voor insectenbeten dient altijd een Sos-set met jullie het recept voor die u krijgt van uw arts. Het bevat een antihistaminicum, een corticosteroïd drug, en een zogenaamde adrenaline auto-injector. Dus een persoon kan injecteren zelf een steek onmiddellijk adrenaline. Dit hormoon normaliseert de ademhaling, de bloeddruk en de hartslag, en is ook een decongestivum. Als een voorzorgsmaatregel, maar dient te worden na het gebruik van emergency kits echter, de urgentie-arts is overeengekomen.

Hamburg-harburg, 9. September

Geef een reactie