Mijn immuunsysteem hoeveel vrienden ik heb?

Barbesucher am Tresen
Geeft ons immuunsysteem wanneer hebben we het genoegen om te voldoen aan onze vrienden?Onze verdediging lijkt een cruciale rol te spelen in de frequentie en het aantal van onze sociale contacten.

Donderdag avond uit Met vrienden, koken, TV-kijken, ga op de Bank of gewoon in bed vroeg? Afhankelijk van wat u wilt, is het? De nieuwe inzichten van de wetenschap weerlegt deze theorie. In feite lijkt te worden van ons immuunsysteem, die een beslissende rol speelt in de selectie van onze vrijetijdsbesteding.

Eerder, wetenschappers aangenomen dat de hersenen en het immuunsysteem zijn twee geïsoleerde systemen. Omdat de hersenen barrière van de bloed-hersenen en de hersenen het eigen immuunsysteem van de zogenaamde Microglia-cellen beschermt tegen indringers, het is eigenlijk geen verbinding met het immuunsysteem nodig.

Onderzoekers uit de VS, hebben nu echter gevonden, dat een verbinding van het brein met het lymfatische systeem, en dus ons lichaam het immuunsysteem. Een gevolg hiervan is volgens de onderzoekers: Het immuunsysteem is niet in staat om de invloed van bepaalde aspecten van ons gedrag, maar ook op controle.

Een Immuun-Eiwit bepaalt wanneer je naar de kroeg gaan?

Het is met name aan onze sociale gedrag, het aantal en de frequentie van sociale contacten, of het nu grappig is of niet. Dit blijkt niet alleen uit onze individuele bevlieging om op te hangen, maar eerder van de activiteit van een bepaalde Immuun molecuul: Interferon Gamma. Het molecuul speelt in de normale functie is een typische rol in het immuunsysteem van virussen, bacteriën en parasieten.

Anthony J. Filiano en zijn Team van wetenschappers van de Universiteit van Virginia (UVA) en de Universiteit van Massachusetts gevonden dat Interferon-Gamma geactiveerd, maar ook de gebieden in onze hersenen, onze behoefte aan sociale activiteiten. De hersenen en het adaptieve immuunsysteem leek altijd twee aparte gebieden, en een immuunsysteem activiteit in de hersenen werd geïnterpreteerd als een teken van een ziekte. Nu weten we dat de twee systemen op elkaar inwerken, maar de manier waarop sommige van onze gedragingen, hun oorzaken in ons immuunsysteem zou kunnen hebben, zegt Jonathan Kipnis, Voorzitter van de Afdeling neurowetenschappen aan de UVA. Delen van onze persoonlijkheid eigenlijk zou kunnen worden van het immuunsysteem gedefinieerd.

Een beschadigd immuunsysteem, maakt ons leren Eigenbröt?

De resultaten werpen een nieuw licht op neurologische stoornissen, zoals autisme en schizofrenie, zowel van die aandoeningen die worden geassocieerd met een verminderde sociale competentie. Eventueel ook hier, Interferon-Gamma kan een cruciale rol spelen. Onze resultaten bijdragen aan een dieper begrip van de sociale disfuncties in neurologische aandoeningen zoals autisme en schizofrenie. In de toekomst, we kunnen de deur openen voor nieuwe therapeutische interventies, legt Vladimir Litvak van de Universiteit van Massachusetts Medical School.

In het dier-experiment, het significante effect van het Immuunsysteem molecuul kan worden gedetecteerd op sociaal gedrag al. Deze is uitgeschakeld in muizen door een Gen-modificatie van Interferon-Gamma, is het leren van de knaagdieren te Eigenbröt en had geen interesse in sociale interacties. Op het moment van het reactiveren van het Immuunsysteem molecuul, het belang van de muizen van contacten toegenomen met andere muizen.

Samen bij het kampvuur – Is ons immuunsysteem verantwoordelijk voor?

De Achtergrond van de wisselwerking tussen de hersenen en het immuunsysteem kunnen liggen in onze vroegste evolutionaire ontwikkeling. Dus het leven is toegenomen in de groep de waarschijnlijkheid van Overleving in de prehistorische wereld. Aan de andere kant, een groot aantal sociale contacten verhoogt de kans op Infectie. Interferon-Gamma lijkt dit Dilemma op door zijn dubbele functie evenwicht.

Hamburg-harburg, 14. Juli

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie