Meer vulvovaginitis in kleine meisjes

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: Door Irritatie, onjuist uitgevoerd hygiënische maatregelen of in het kader van andere infecties, het kan leiden tot een Overwoekeren van de hierboven vermelde ziekteverwekkers, waardoor een meer vulvovaginitisis Een ontsteking van de slijmvliezen in de intieme zone – meer vulvovaginitis genoemd door bacteriën of schimmels, zelfs in het geval van kleine meisjes, niet zo zeldzaam. Hoe is het, wat ziekteverwekkers zijn gemeenschappelijk? Hoe wordt de diagnose en hoe wordt het behandeld?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Met name meisjes in de leeftijd tussen drie en zes, en tussen de twaalf en veertien jaar van het lijden van meer vulvovaginitis. Over het algemeen is de meest voorkomende kinderen gynaecologische ziekte.

Vanwege het lage niveau van Oestrogeen, de slijmvliezen in het genitale gebied in meisjes is nog steeds een beetje gevoelig. Ziekteverwekkers zoals enterokokken, E. coli, streptokokken, stafylokokken, of Candida schimmels kan gemakkelijk leiden tot een ontsteking. Veel van deze bacteriën is ook te vinden in de gezonde staat er – maar door Irritatie, onjuist uitgevoerd hygiënische maatregelen of in het kader van andere infecties, het kan leiden tot een Overwoekeren van de hierboven vermelde ziekteverwekkers, waardoor een meer vulvovaginitis.

Mädchen sitzt auf der Toilette

Een meer vulvovaginitis bij kleine meisjes is uitgedrukt in aanvulling op jeuk en Branden in het genitale gebied ook door middel van ongemak tijdens het plassen

Meer vulvovaginitis symptomen: jeuk, Branderig gevoel, pijn bij het plassen

Het kind zal klagen over het Branden en jeuk, micturition (plassen) is meestal pijnlijk. Vaak is de ruimte ruikt onaangenaam, het kan ook leiden tot vaginale afscheiding. Een bezoek aan de kinderarts is nodig om de diagnose te stellen. De arts zal onderzoeken op het gebied zorgvuldig en zie als er sprake is van roodheid en/of lossen. Ongemakkelijk met het onderzoek. Meestal wordt een uitstrijkje met een wattenstaafje en naar het laboratorium gestuurd om aan te tonen, dat de kiem achter.

Meer vulvovaginitis behandeling: meestal geen antibiotica snel voorbij

Een behandeling met antibiotica te Slikken, is zelden nodig. In plaats daarvan, sitz baden zijn vaak eenmaal per dag gedurende enkele dagen al voldoende om het normale slijmvlies flora. Er zijn verschillende anti-inflammatoire en voedende bad additieven, zoals, bijvoorbeeld, Tannolact. Zeer goed, je kan maar proberen ook een home remedies – boter melk. Na het toevoegen van een tot twee kopjes karnemelk aan de heup bad en dan moet het kind baden ten minste vijf, beter tien minuten.

Mädchen in der Badewanne

Sitz baden met karnemelk om de symptomen te verlichten van meer vulvovaginitis

Het is een schimmelinfectie, zijn de sitz baden nog steeds nuttig. Echter, met de toevoeging van een anti-schimmelinfectie behandeld hoeft te worden (schimmel-dodende) zalf.

Een bacteriële infectie is, in weerwil van de bad-therapie is niet beter, het is mogelijk te behandelen met anti-biotica zalven. En zoals ik al zei – slechts zeer zelden is een behandeling met een oraal antibioticum nodig is.

Geef een reactie