Meer bacteriën in de Baard dan in de wc

Ein Mann mit Bart
Amerikaanse onderzoekers onderzochten hoeveel bacteriën zijn in de gemiddelde mannen van de baardBaard is sexy – zo studies is, volgens de mening van vele vrouwen. Maar als je het vinden, als je wilt leren van de resultaten van het huidige onderzoek van de Amerikaanse micro-biologen weten?

Namens de TV-Show Actie 7 Nieuws in de AMERIKAANSE staat New Mexico deskundigen onderzocht de baarden van verschillende onderwerpen op de microbiële inwoners. Het resultaat: Bij sommige mannen, er zijn meer bacteriën dan vaak gevonden in een toilet romp – met inbegrip van fecale Bacteriën. Dit kan niet gevaarlijk zijn, volgens de wetenschappers, maar soortgelijke bacteriën levering van de stad vindt in het water, deze zou moeten worden voor een desinfecterende uit bedrijf genomen.

Video: KOAT

Bacteriën in de Bart – zodat je jezelf kunt beschermen

Van het resultaat, de onderzoekers waren verbaasd toen – en ook sommige baard, heeft u waarschijnlijk uw mening te blazen. Voor alle die-hoppen nu, en je Baard wassen, Dit alleen is niet genoeg. De Baard moet regelmatig worden geborsteld. En de belangrijkste regel is: handen regelmatig wassen! Iedereen die aandacht dan aan het feit dat zijn Baard niet constant hanteren, hoeven niet te vrezen dat hij in zijn gezicht bacteriële kolonies te vestigen.

Hamburg-harburg, 5. Mei

Geef een reactie