Medische Sensation onthuld – onderzoekers ontwikkelen van kunstmatig bloed voor iedereen

Wissenschaftler schaffen künstliches Blut
Britse onderzoekers hebben ontwikkeld, een kunstmatig Bloed vervangen. Volgens de onderzoekers moet niet een revolutie met de ontdekking van de kunstmatige bloed alleen de vorige TRANS-fusie-normen, maar veel patiënten over de hele wereld leven, de Britse onderzoekers zijn om gered te worden ontwikkeld kunstmatig bloed. Zo vonden de onderzoekers in een recent gepubliceerde studie, is de synthetisch geproduceerde hemoglobine, onafhankelijk van het bloed groepen gebruikt en is gepatenteerd in sommige landen al. De praktijk Vita is een samenvatting van de feiten van deze medische Sensatie.

Een team van onderzoekers van de Universiteit van Essex in geslaagd om de ontwikkeling van een kunstmatig Bloed vervangen kan worden opgeslagen, niet alleen heel gemakkelijk, maar ook voor alle bloedgroepen is geschikt. In het kader van het project Haem02 verkregen van de zogenaamde one-size-fits-all bloed-vervanging van de bovenstaande reeds in de klinische testfase en is onlangs gepresenteerd in een studie. Volgens de onderzoekers zijn de resultaten van de Haem02 studie in de medische omvang van een echte Sensatie

Kunstmatig bloed: Een ontdekking die de wereld veranderde

De artsen benadrukken in hun studie dat het bloed de werking transfusie klinisch of in noodsituaties is één van de belangrijkste medische behandeling opties. Door het gebruik van donors bloed te slaan over de hele wereld elk jaar talloze mensen het leven. Echter, het proces van bloedtransfusies heeft vanuit een medisch oogpunt zwak. De synthetisch geproduceerde hemoglobine uit Essex op te lossen deze problemen nu.

De voordelen zijn, in het advies van de studieleider Professor Chris Cooper op de Hand. Eerste van alles, artsen zou niet afhankelijk te zijn in de toekomst op het bloed van donoren – een voordeel als je rekening houdt met de hoge kosten van de veilige bloedafname alsmede de jaarlijks dalende aantal geschikte bloeddonoren. Daarnaast is het gebruik van synthetische hemoglobine was onafhankelijk van de bloedgroepen in het geval van de mensen, en zou de logge bloedgroep bepaling overbodig.

De kunstmatige bloed moet worden opgeslagen

Naast de directe toepassing voordelen, de kunstmatig bloed revolutie zou betekenen voor de opslag en de toegankelijkheid van het bloed. Volgens de wetenschappers, de synthetische bloed alternatief, op kamertemperatuur bewaard kunnen worden voor ongeveer twee jaar. Zonder de eerder nodig, kosten-intensieve en logistiek vaak moeilijk gekoelde opslag van bloed, het is nu mogelijk om grote hemoglobine bedragen, en in het geval van een calamiteit – bijvoorbeeld in het geval van een natuurramp – on-the-spot gebruiken. Het gebruik van kunstmatig bloed, geen infectie is ook een risico voor de donor en de ontvanger via besmet afname beste hoek of al besmet bloed.

De sleutel tot het kunstmatig bloed

In de studie, de artsen verwijzen naar de hemoglobine, het belangrijkste eiwit van de mens bloedtoevoer. Als een essentieel onderdeel van de rode bloedcellen van het hemoglobine is verantwoordelijk voor het Transport van zuurstof in alle gebieden van het lichaam. Het Team onder leiding van Professor Chris Cooper vond na jaren van onderzoek, een kunstmatige voertuig voor het transport van zuurstof via het bloed.

De moeilijkheid van het kunstmatig bloed voorraad volgens de verklaringen van de wetenschappers te vinden van een eiwit-gebaseerd alternatief, dat was in de bestaande bloed structuur. Geïsoleerde hemoglobine – of het is synthetisch of natuurlijk voor het lichaam zeer schadelijk.

De nu ontwikkelde variant, echter, is detoxified door het immuunsysteem van het lichaam.

Kunstmatig bloed: Het goede einde van een lange zoektocht

Voor het zoeken van kunstmatig bloed werkzaam is in de afgelopen decennia een hele generatie van Wetenschappers. Volgens de verklaringen van Professor Chris Cooper is geïnvesteerd in de laatste 25 jaar, ongeveer 2,5 miljard euro in de ontwikkeling van een synthetische hemoglobine.

Het gepresenteerde product is, bovendien, niet alleen voor het medisch onderzoek van een mijlpaal, maar het moet al slaan waar de patiënt woont. In Australië en de verenigde staten zijn toegekend voor de kunstmatige hemoglobine al patenten. In de EU, is een bijbehorende Patent is ingediend, de beslissing over de toestemming is nog in behandeling. Op het Afrikaanse continent en in Rusland reeds afgegeven vergunningen voor de behandeling van patiënten.

Hamburg-harburg, 11. Juni 2014

Geef een reactie