Me na het krijgen van zwart voor de ogen – is het gevaarlijk?

Een nieuwe studie heeft aangetoond dat duizeligheid en een zogenaamde Headrush kan worden na het opstaan, de voorbode van een ernstige ziekte.

In het engels heet het Headrush, in het nederlands zeggen we: ik ben zwart. Verwijst naar de plotselinge duisternis en de sterke duizeligheid die ons omringen, als we zijn om snel uit een liggende of zittende Positie.

De technische term voor dit verschijnsel is orthostatische Ontregeling. Maar wat gebeurt er in het lichaam? De cyclus kan niet snel genoeg aan de nieuwe body positie, het resultaat: het bloed zwembaden in de benen en het hoofd wordt niet meegeleverd voldoende. Het plotselinge drukverschil optreedt in de hersenen en de ogen van een gebrek aan aanbod. Het hart pompt sneller te krijgen van de bloeddruk. Dat is niet genoeg, maar vaak en de duizeligheid kan zo hevig zijn dat Beïnvloed valt.

Is het gevaarlijk?

Normaal gesproken, de bloeddruk wordt geregeld door snel zelf, en afgezien van een korte verdoving heeft geen gevolg. Echter, omdat vooral de ouderen en Zwangere vrouwen worden beïnvloed door orthostatische Ontregeling, kan een Headrush voor deze risicogroepen snel gevaarlijk, als je een duik na het opstaan, in de badkuip.

Een onlangs gepubliceerde studie van Nederland heeft ook aangetoond dat het regelmatig daalt de bloeddruk bij opstaan voorbodes van een dementie ziekte. De auteurs van de studie werden gemeten over een periode van 15 jaar van 6200 mannen en vrouwen. De deelnemers van het onderzoek werden al meer dan 69 jaar, en geen van hen vertoonde tekenen van dementie. De onderzoekers ontdekten dat de deelnemers die te lijden hadden van orthostatische Ontregeling, ontwikkeld tot 15 procent meer kans op een dementie de ziekte, zoals de ziekte van Alzheimer of Parkinson dementie. De deelnemers, wier hart niet gecompenseerd voor het Verslaan van het bloed van afvalstoffen door sneller, verhoogde het Tarief is zelfs 39 procent. Studieleider Dr. Frank Wolters, epidemioloog bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, benadrukte dat het onderzoek niet kon maken of de Headrush is een Symptoom of de oorzaak van de verhoogde dementie is een risico. De auteurs van de studie suggereren echter dat elke Keer dat het komt door te snel te komen tot een onder-levering van de hersenen, minimale schade in de hersenen cellen, die kan bijdragen aan de loop van de tijd, vormen van dementie.

Frau sitzt auf Bettkante

Stond te snel op? Normaal gesproken is de duizeligheid gaat snel.

Wat kunt u doen?

Als u al weet dat u zich snel, zwarte ogen, zal het u bieden. Krijg langzaam en niet jerk. Daarnaast zijn er Oefeningen die kunnen een boost geven aan het in de Sit uw bloedbaan snel op:

Spanning (Spanning): gespannen voor 15-20 seconden worden alle spieren in het lichaam. Daarna kunt u ontspannen de spieren in de periode van 20-30 seconden. Als een resultaat, de bloeddruk is verhoogd en de cyclus zal niet UITZAKKEN zo snel.

Acupressuur: er zijn verschillende punten op je lichaam die je kunnen stimuleren met een lichte druk stimulus, de bloeddruk te verhogen. Dit is het punt in de nek is een onderdeel van het midden van de rechtstreeks aan de basis van de schedel, waar de haarlijn begint. Plaats de rechter-of linkerhand licht op de plek op de achterkant van het hoofd. Dan heb je te druk vijf keer op een rij. Een andere acupressuur punt aan de binnenkant van de nagel op de kleine Vinger. Hier kunt u duw met de duim nagel van dezelfde Hand.

Hoe om te stimuleren uw bloedsomloop

Maatregelen voor de lange termijn dat versterkt het cardiovasculaire systeem helpen. Deze Sport is. Die heeft geen zin om te gaan Joggen kan ook de circulatie-verhogende effecten van een bezoek aan de sauna, het Voordeel hier moet niet worden bedrogen: Zonder ijs douches worden aangeboden tussen, versterk je je cardiovasculaire systeem. In het geval van lange termijn een lage bloeddruk is overigens ook mogelijk een extra portie zout. Zout verhoogt het volume van de vloeistof in de aderen en dus de bloeddruk. Kruiden die kunnen versterken, de bloeddruk, vooral rozemarijn, kamfer en meidoorn. U kan gedronken worden als thee-infusie. Rozemarijn olie kan ook worden veroorzaakt door een paar druppels op een zakdoek ingeademd.

Hamburg-harburg, 12. Oktober

Geef een reactie