McDonald ‘ s bladeren genetisch gemodificeerde planten feed

McDonalds
Na 14 jaar van vrijwillig ontslag, McDonald ‘ s is toegestaan, is de toevoer van genetisch gemodificeerde gewassen in haar producten. Consument en milieu-verenigingen van kritiek op de Fast-Food-fabrikant scharfWie was nu bekend is, is toegestaan McDonald ‘ s sinds April van dit jaar, bij de productie van vlees, genetisch gemodificeerd voedsel. Consumenten-en milieuorganisaties hebben kritiek op de beslissing massaal, te beschuldigen en de Fast-Food fabrikant, alleen gebaseerd op de eigen Winst. In Duitsland en andere EU-landen, genetisch gemodificeerde planten kunnen worden gekweekt. Echter, indirect, steeds vaker Gewassen worden in ons voedsel.

In 2001, McDonald ‘ s zet zich, geen eten aan te bieden, waarin genetisch gemodificeerde plantaardige bestanddelen. De inzet is nu afgerond. De Fast-Food fabrikant bevestigd dat sinds April 2014, de kip leveranciers is toegestaan, het gebruik van genetisch gemodificeerde diervoeders.

Als de reden voor de toelating van Gewassen in veevoer mesterijen en McDonald ‘ s haalde een gebrek aan voeder zonder genetische modificatie. Deze presentatie tegenspreken, in het bijzonder milieu-organisaties zoals Greenpeace energiek. Volgens een toonaangevende soja producenten, tien procent meer non-GGO soja werden in het jaar 2014 is gegroeid dan in 2013. Greenpeace ook kritiek dat het bedienen van het pluimvee en de McDonald ‘ s zou haar besluit alleen naar de toename van de Winst.

Ook andere producten worden beïnvloed

De meerderheid van de consumenten in Duitsland weigeren van de genetische manipulatie van voedsel. Maar naast de hamburgers bij McDonalds, andere producten worden beïnvloed door de (her -) introductie van de Genfutters in de vetmesterij. Volgens een onderzoek van de milieu-en consumentenorganisaties willen garanderen in de toekomst, alleen de discounters Rewe en tegut GGO-vrije kip.

Consumenten kunnen erop vertrouwen, ondertussen, op de inhoud van de informatie van hun voedsel. Slechts een aandeel van 0,9 procent van de Levensmiddelen moeten worden geëtiketteerd in Duitsland met genetisch gewijzigde inhoud. In het geval van vlees, echter, is er geen etikettering. De dieren werden gevoerd met genetisch gemodificeerde planten, dat is niet in Europa te worden geëtiketteerd.

Hamburg-harburg, 28

Geef een reactie