Mazelen tegen kanker? Hoe onderzoekers gebruiken virussen om tumorcellen aan te vallen

Virus gegen Krebs
In een klinische studie aan de Universiteit van Tübingen is getest, of het mazelen-virus kan worden gebruikt in de strijd tegen kanker een aantal jaren geleden, onderzoekers ontdekten bij toeval dat virale infecties bij patiënten met kanker in staat waren om het verminderen van tumoren en uitzaaiingen. Deze geweldige functie van de virussen wilt gebruiken onderzoekers zijn nu gericht om kanker te bestrijden. Experimenten tonen aan dat op deze manier ook in de toekomst, zelfs kanker vaccinatie mogelijk. In klinische studies, en de Universiteit van Tübingen nu getest wordt voor mazelen-vaccin Virussen bestrijden van kanker. De eerste resultaten zijn veelbelovend. Praxisvita.de een overzicht van de huidige bevindingen.

Virus vs. kanker: Hoe mazelen Vaccins kanker bestrijden

Wetenschappelijke studies tonen aan dat het binnenkort misschien mogelijk bestrijden van kanker met het gericht gebruik van virussen. Onderzoekers aan de Universiteit van Tübingen hebben nu gepubliceerde gegevens van een recente studie, in het geval van de mazelen Vaccins werden met opzet gebruikt om de kankercellen vernietigen. De eerste resultaten zijn veelbelovend en zelfs als de procedure is niet geheel nieuw, zie minder wetenschappers in deze therapie de Kans om te genezen van kanker.

De procedure klinkt eenvoudig. Mazelen worden aangepast vaccin virus, zodat u infecteren kankercellen. Binnen de kankercellen, het virus om zich te vermenigvuldigen, tot slot, totdat de kanker cel is vernietigd. De vrijgekomen virussen infecteren van andere kankercellen worden gevochten totdat alle. Artsen noemen dit proces Onkolyse.

Hier hebben we te doen met een unieke therapeutische booster mechanisme, of het Domino-effect, zegt Professor Dr. Christian Buchholz van het Paul-Ehrlich-Institut in Langen, hetgeen uiteindelijk zou kunnen leiden tot mensen genezen van kanker.

Het Geheime Wapen Van Mazelen Virus

De mogelijkheid van het gebruik van virussen tegen kanker cellen in het onderzoek voor een aantal jaren het onderwerp van de studie, echter, hebben de nieuwe oncolytic ziekteverwekker van de wortel van het mazelen-virus als een bijzonder effectief en creatief te zijn in de strijd tegen kanker. Het virus, de normale wijze te worden gespoten twee-jaar-oude kinderen voor de vaccinatie tegen mazelen, kan zeer gericht en hebben een directe destructieve potentieel tegen tumorcellen.

Vanwege de enorme destructieve potentieel van het gemodificeerde virus, het was de onderzoekers is het belangrijk voor het optimaliseren van de ziekteverwekker te infecteren alleen kankercellen. Het Moeilijke zaak is dat de tumoren zijn meestal samengesteld uit één cel populaties. Het gebruik van aangepaste mazelen-virus is niet alleen verwarring te voorkomen met gezonde cellen, maar ook alle vormen van bestaande kankercellen kunnen worden gedetecteerd. De onderzoekers waren in staat om aan te tonen dat het gemodificeerde Virus mengsels in de Cel is eigenlijk alleen de tumor geïnfecteerde cellen geïnfecteerd en vernietigd.

De eerste resultaten van de klinische studies op dieren bleek dat de beoogde mazelen virus van het Vaccin, de groei van de tumor wordt aanzienlijk verminderd en in sommige gevallen zelfs volledig onderdrukt.

Hoe veilig is de kanker-Killer?

Een belangrijke reden waarom de gezonde cellen van het ingespoten virus vernietigd, is het – volgens de onderzoekers – de aangeboren immuniteit van gezonde cellen, beschermt hen tegen aanvallen van bijvoorbeeld mazelen Vaccins. In de tumor cel typen, deze immuniteit is defect, zodat het virus kan repliceren in hen ongehinderd. Volgens onze huidige kennis, gaan we ervan uit dat de gewijzigde virussen net zo veilig zijn, als de tientallen jaren met succes gebruikt voor de vaccinatie tegen de mazelen virus, legt Prof. Buchholz.

Ook andere virussen te elimineren van kanker

In aanvulling op het mazelen-virus, andere virussen zijn aan de Universiteit van Tübingen stammen met succes gebruikt in klinische studies voor de bestrijding van kanker. Sinds April 2012, bijvoorbeeld, patiënten die lijden aan unheilbarem peritoneale kanker besmet waren met een genetisch gemodificeerd vaccin tegen pokken Virussen. De resultaten zullen worden bekendgemaakt na de voltooiing van het experiment publiek.

Andere virologische tactiek tegen kanker is het onderwerp van het onderzoek: De strijd met de koude virus. Terwijl koude virussen worden geïnjecteerd, bepaalde genen in de tumor cellen van de sloten. Dit op deze manier geproduceerde eiwit verbindingen stimuleren het immuunsysteem om een gerichte immuunrespons tegen de kanker cellen waarin de genen te verbergen. Het resultaat is dat de T-cellen worden aangetrokken door de Tumor en het vernietigen van de – van het Virus en kanker geïnfecteerde cellen. De Tests bracht verrassende resultaten. In vrijwel alle gevallen is de kanker verdwenen.

Er zal binnenkort een kanker vaccin?

De nieuwe therapie, maar brengt niet alleen de oorspronkelijke kanker tumoren volledig te laten Verdwijnen, maar ook uitzaaiingen in andere delen van het lichaam worden vernietigd regio ‘ s. Dit is volgens de onderzoekers het feit dat de T-cellen, die ooit werden geroepen om de tumor cellen, en ze eindelijk aangevallen worden geprogrammeerd vanaf dit punt, deze ‘doelen’. Het lichaam van de eigen schooier cellen herkennen de tumor cellen en vernietigen. Wetenschappers noemen dit fenomeen door een T-cel geheugen. Dit Geheugen-functie van T-cellen die uiteindelijk zou het effect van een vaccinatie tegen alle bekende kankercellen. In het geval van klinische dieren was toen al niet een nieuwe Tumor, als enige tijd had geïnjecteerd na de eerste behandeling van nieuwe tumorcellen.

Geef een reactie