Mazelen: Impfaufruf de DIE

Ein kleines Mädchen wird geimpft
De WHO dringt er bij alle Europeanen aan de mazelen vaccinatie, de huidige mazelen as om te stoppen in het gezicht van ongebreidelde mazelen-epidemie in Europa, de wereld gezondheid organisatie (WHO) heeft geregisseerd nu een oproep aan alle Europeanen om hun kinderen te laten vaccineren.

Het DIE doel is bijna bereikt: De mazelen moeten worden uitgeroeid in 2015 in Europa. Echter, de huidige uitbraak en de nietigheid van alle voorgaande inspanningen: Zeven Europese landen hebben gemeld volgens de WHO sinds het begin van 2014, van een totaal van meer dan 22.000 gevallen van mazelen. In Duitsland was er al dit seizoen, bijna 600 infecties en in Oost-Europa, de Cijfers zelfs nog hoger. Dus Kirgizië verslagen sinds mei 2014, bijvoorbeeld, 7.477 mazelen gevallen.

Mazelen in Europa bijna uitgeroeid

Voor de experts, deze Cijfers zijn onthutsend, omdat in de afgelopen decennia het geval zou kunnen worden verminderd in Europa tot 96 procent. De reden regio ‘ s met veel niet-gevaccineerde mensen en de weigering van veel ouders om hun kinderen worden gevaccineerd, de WHO-experts. Oproep tot een verhoogde mazelen vaccinaties – uw beroep is primair gericht op het beleid naar de werknemers in de gezondheidszorg en aan de ouders.

In Duitsland, de uitbraak heeft geleid tot een debat over de invoering van een vaccinatie na een kleine Jongen in Berlijn, is bezweken aan zijn ziekte mazelen.

Alles voor infectie, ziekteverloop en behandeling van mazelen, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 25. Februari

Geef een reactie