Mazelen: Berlijn baby ‘ s moeten thuis blijven

Ein Vater arbeitet zuhause und betreut sein Baby
Kinderen artsen adviseren Berlijn ouders hun baby ‘ s tot het einde van de mazelen wave home betreuen652 mazelen gevallen sinds oktober in Berlijn. Deskundigen adviseren Berlijn aan ouders van kinderen jonger dan één jaar is nu om te kijken na uw kroost thuis. De reden: een Mogelijk dodelijke laat mazelen volgen.

Wanneer baby ‘ s ontwikkelen mazelen, kan dodelijke gevolgen – en vaak pas jaren later. De oorzaak is een chronische mazelen encefalitis (SSPE) is meestal. Hoewel het zeldzaam is, maar altijd fataal. 54 baby ‘ s jonger dan een jaar zijn ziek geworden sinds oktober in de mazelen – ook voor het risico op het ontstaan van SSPE. Een vijf-jaar-oude meisje in de deelstaat Hessen is momenteel lijdt aan de dodelijke ziekte, omdat ze met drie maanden van de mazelen.

Sinds de mazelen vaccinatie wordt goedgekeurd in Duitsland voor kinderen vanaf negen maanden, zei de beroepsvereniging van kind en jeugd artsen zijn nu te bevelen naar Berlijn ouders de zorg voor hun baby ‘ s tot het einde van de huidige mazelen-wave.

Ondertussen, de Federale Minister van justitie Heiko de Maas (SPD) sprak over de huidige vaccinatie-debat: Hij zei dat de invoering van een vaccinatie is mogelijk, als het onderwijs is het niet mogelijk om te verhogen van de vaccinatiegraad.

Lees hier de bewegende Impfaufruf van de beroemde kinderboek auteur Roald Dahl, wiens dochter de mazelen overleden.

Hamburg-harburg, 2. Maart

Geef een reactie