Mariadistel voor een gezonde lever

Eine Mariendistel
Extracten van mariadistel met een hoog aandeel van de natuurlijke werkzame stof Silymarine – beschermen het lichaam tegen de schadelijke Stof-alcoholische vette lever hepatitis (NASH) deze diagnose is altijd meer vaak. Nu, onderzoekers hebben bedacht hoe de voorbereidingen van de vrucht van de mariadistel, de lever kan beschermen.

Ongeveer 20 procent van de Duitsers lijden van niet-alcoholische leververvetting. De lever cellen voortdurend, zodat u kunt herstellen van het lichaam meestal is voltooid. Voorwaarde is het tijdig ingediend tegen adipositas.

Silymarine brengt de lever metabolisch evenwicht

Onderzoekers weten vandaag de dag dat de extracten van mariadistel tegen leverziekte , in aanvulling op de gebruikelijke vet – en koolhydraat-beperkt dieet zal helpen. Silymarine, het gestandaardiseerde extract van de mariadistel heeft een positieve invloed op de verstoorde lever metabolisme. Dit is het resultaat van een Iraanse studie in 74 NASH patiënten (40 vrouw, 34 man) tussen de leeftijd van 32 en 44 jaar.

De lever werkt

Ongeveer 1,5 liter bloed flow per Minuut via de leverslagader en de poortader in de lever. Het bloed en de voedingsstoffen worden gereinigd en opnieuw worden opgebouwd, en de Vena cava inferior terug in het bloed circuit. De lever produceert gal, die stroomt door de galgang voor opslag in de galblaas.

De werkzame stof mengsel stabiliseert de buitenste schil van de levercellen en hen beschermt tegen het binnendringen van toxische stoffen. De gave van drie Keer per dag, 140 mg Silymarine over een periode van twee maanden heeft geleid tot een aanzienlijke daling van de Plasma-cholesterol en Nuchtere bloedsuiker waarden. Bovendien was er een significante afname van de leverenzymen (transaminasen).

De niet-alcoholische leververvetting treedt meestal op in verband met ziekten, zoals obesitas, metabool syndroom, en insuline resistentie en Diabetes mellitus.

Wanneer spreekt men van een vervetting van de lever?

Als er te veel vet wordt opgeslagen in de cellen. In de geneeskunde worden verschillende definities gebruikt.

Wat zijn de oorzaken?

De meeste metabole ziekten, zoals een verhoogde bloedvetten, Overgewicht of overmatig alcoholgebruik.

Wat zijn de symptomen informatie?

De vervetting van de lever zelf is pijnloos en asymptomatisch. Alleen als het gaat om littekens, verminderde leverfunctie, verhoogde neiging tot bloeden en vermoeidheid. Een arts identificeert de ziekte door het echo-onderzoek of de steekproef van weefsel van de lever.

Hamburg-harburg, 2

Geef een reactie