Mama-Makeover – is te zien Als een moeder?

Mutter hält Neugeborenes
Veel jonge moeders voelen de druk, na de bevalling snel weer te zien voordat de zwangere schaftnach een zwangerschaps zo snel mogelijk, precies hetzelfde als voor de zwangerschap te maken van dit Ideaal in de buurt komen, gaan veel jonge moeders onder het mes. Een blogger uit nieuw-Zeeland blijkt dat het mooi is ook anders.

Hertogin Kate, Heidi Klum, Michelle Hunziker: Direct na de geboorte van hun kinderen, hebben deze vrouwen keek slank en mooi als altijd. De media zijn vol van dergelijke voorbeelden, waarin de moeders terug schijnbaar zonder inspanning, en in de kortste tijd mogelijk om uw droom figuur vóór de zwangerschap.

Om meer te zien van zeldzame beelden van gewone vrouwen in de dagen, weken en maanden na de bevalling nog steeds een dikke buik dragen met hen, en de strijd met de overtollige huid en zwakke weefsel.

Snel de moeder is een no brainer is, en die is niet in staat om terug te keren binnen een paar weken van haar vorige teken, moet een of andere manier de schuld van. Maar het feit is: Gymnastiek, Hardlopen, gezond dieet – niets van dit alles is een lichaam dat was negen maanden zwanger, in een korte tijd in zijn oorspronkelijke toestand snel. Deze processen maanden duren, en sommige van de tekens van de moeder steeds.

Nieuwe-Trend-Mommy-Make-Over

Meer en meer jonge moeders in wanhoop op de onmogelijkheid om te voldoen aan het Ideaal van slim en draai de moer. Zij zijn de doelgroep van Trends uit de verenigde staten, de zogenaamde Mama Makeover. Dit is een soort van chirurgische revisie van vers gebakken moeders buik, Borsten en seksuele onderdelen worden aangescherpt, de sporen van de zwangerschap en de bevalling. In Duitsland worden dergelijke activiteiten zijn beschikbaar, en veel vrouwen betalen duizenden Euro om te voldoen aan zo snel mogelijk naar het ideaal van schoonheid. Dit is niet zonder risico: Als een Operatie mis gaat, het kan duurder zijn interventies noodzakelijk, een garantie van succes is er nooit.

Blogger uit nieuw-Zeeland blijkt de waarheid

Julie Bhosale

Julie Bhosales bericht om andere moeders is: Je bent mooi, je bent prachtig, je bent een moeder.

Maar wie is om te zeggen dat een strakke werking op het lichaam is mooier dan een die laat zien dat zijn moederschap? Julie Bhosale, een blogger uit nieuw-Zeeland, niet verborg haar lichaam na de geboorte van haar tweede zoon, maar was het onderwerp van de overtreding: Op haar Blog dat ze een reportage over de ontwikkeling van uw Na Baby body en vertelden over hun ervaringen na de geboorte. 24 uur, twee dagen, één week, twee, tien en 14 weken na de geboorte, ze gepost foto ‘ s van haarzelf en haar jonge zoon van haar buik, het ontstond langzaam terug.

De blog entries aan te moedigen andere vrouwen laten zich onder druk zetten. Voor de meeste van ons, het lichaam is aan het veranderen, en hij drastisch veranderd. Het is eng, het is moeilijk, het kan echt walgelijk en te storend, maar het is echt en het is normaal, zegt de voedingsdeskundige.

En hun boodschap goed door. Als een lopend vuurtje, de afbeeldingen verspreid over de sociale media. De blogger is overweldigd door de positieve Feedback die je hebt bereikt. Vaak was ze bezig tot laat in de nacht te beantwoorden van berichten en opmerkingen, vertelde ze in een Interview met de Huffington Post. Ze voegde eraan toe: ik hoop aan te moedigen moeders tijd te nemen om te rusten en te zorgen voor zichzelf binnen en buiten, met lekker eten en liefde.

Hamburg-harburg, 12. September

Geef een reactie