Magnetische therapie genezing tenosynovitis

Sehnenscheidenentzuendung durch PC-Arbeit
Chronische tenosynovitis wordt vaak veroorzaakt door Overbelasting van de pols, bijvoorbeeld door een vaak lang aan het Werk op de Computer TastaturZu veel werk resulteerde in Elke Müller is een chronische tenosynovitis in de Hand. Na Afkoeling en cortisone niet helpen, probeerde hen uit, een alternatieve procedure – en was weer helemaal pijnloos.

Het werk in mijn tuin heb ik altijd graag. Maar nadat ik was bezig voor een week elke nacht met planten en wieden, kreeg ik problemen met de pols. Ik was in staat om te beweeg de rechter Hand. Als de pols was toen zwol en rood, ging ik naar de orthopedisch chirurg. Zijn diagnose: chronische peesontsteking door overbelasting. Waarschijnlijk is het een veel werk in de tuin en in de keuken was de trigger.

Hoop op een natuurlijke genezing procedure

Noch Koel, noch een cortisone behandeling voor de verlichting van tenosynovitis, vertelde ik mezelf over alternatieve methoden en kiest voor een van hen om uit te proberen: de magneetveld therapie. Ik vertelde een vriend over en ze raadde mij aan Dr. Frank Striebel van Hamburg. Gelukkig leerde ik snel een afspraak met hem en dan eens nauwkeurige informatie over de behandeling: Gepulseerde elektromagnetische veld golven worden doorgegeven zacht aan het lichaam. Dit heeft een directe uitwerking op de cellen en dus op de stofwisseling, aldus Dr. Striebel. De methode activeert pijn-gratis de controle van de processen van het lichaam, die zijn voor de genezing van de ontsteking en zwelling verantwoordelijk. Ik weet uit ervaring dat het magneetveld therapie brengt zeer goede resultaten en zonder bijwerkingen, deed me de specialist van de hoop.

Klachten verbeterd, al na een korte periode van tijd

Twee keer per week laat ik mijn chronische tenosynovitis met de magnetische pulsen de behandeling van – en na een korte tijd, het ongemak verbeterd. Kortom, de therapie duurde slechts een maand. Helaas, alleen de particuliere ziektekostenverzekering zo ver, de kosten van deze. Ik ben er echter van verzekerd door de wet, die ik moet betalen per sessie van 40 euro. Maar voor mij was het elke cent waard, want vandaag ben ik eindelijk weer volledig van de pijn.

Geef een reactie