Maakt vet slim?

milch
Melk-producten zijn befaamde real Vetgemest te worden gezegd mis, een AMERIKAANSE studie volle melk is gezond voor kinderen, het zorgt voor de essentiƫle voedingsstoffen en draagt bij aan de gezondheid van de botten. Wat waar is voor kinderen, moet niet van toepassing op de volwassenen. De melk heeft te bevorderen dat de reputatie van het overtollige gewicht. Maar is dit waar? De praktijk Vita legt.

Een paar voeding zijn in staat om te polariseren zo sterk als volle melk. Veel mensen willen niet afzien van hun dagelijkse glas, anderen zelfs niet in huis gekomen. Het feit is, de melk en de producten zijn rijk aan calcium, Vitamine A en D bevatten lactose en vet. Vooral de Laatste heeft de reputatie van Overgewicht. Geen Wonder! Voor decennia, artsen en voedingsdeskundigen hebben verklaard dat vet als de belangrijkste verantwoordelijke voor Obesitas. De oplossing: halfvolle melk minder producten. Een onlangs gepubliceerde studie uit de verenigde staten blijkt dat volvette melk en vet worden ten onrechte veroordeeld

Die drinken meer melk, meer slank

Voor meer dan een decennium hadden wetenschappers bestudeerden de relatie tussen melkconsumptie en het gewicht te wijzigen in vrouwen. Waargenomen van meer dan 18000 gezond, normaal gewicht, vrouwen, ouder dan 45 jaar en ouder. Aan het begin van het onderzoek de proefpersonen gewogen, gemeten en hun eetgewoonten ondervraagd. De wetenschappers publiceerden hun resultaten in het Journal of Clinical Nutrition

Na evaluatie van alle metingen, vonden de onderzoekers dat een hogere consumptie van volle melk, een hogere hoeveelheid vet, had in vrouwen naar een minder krachtige tot gewichtstoename, zoals in het geval van vrouwen die niet had genomen, geen melk producten of alleen minder vet.

Voordelen van melk op de gezondheid opwegen tegen

Het resultaat van een eerdere AMERIKAANSE studie die zegt dat een glas melk (ongeveer 200 ml) kan vertragen het proces van Artritis. Trakteer uzelf op een glas, dan is uw gewrichten om fit te blijven.

Heb je een zoete Tand? Dan moet je nu lezen: wetenschappers hebben ontdekt dat moedermelk kan beschermen tegen tandbederf. Chocolade, gummy beren en Co lager de pH in de mond, waardoor de zure omgeving en het glazuur kwetsbaar voor bacteriƫn. Het wordt daarom aanbevolen om te drinken na het Snacken op wat melk. Voor het ontvangen van de email, en je tanden.

Hamburg-harburg, 07.04.2016

Geef een reactie