Maagzweren (maagzweren)

Een maagzweer kan ontstaan wanneer het slijm laag die jassen van de maag van binnenuit, is beschadigd op een punt. Hier het maagslijmvlies, niet op de huid is voldoende beschermd tegen de agressieve maagzuur.

Op dezelfde manier als de maag het voedsel zuur is afgebroken in de maag, de maag zelf. Er is een wond in de maagwand, die zich kunnen uitstrekken over het slijmvlies, naar de diepten van de buikspieren. Artsen spreekt dan van een maagzweer.

Wat is een maagzweer?

Brandend maagzuur is een verontrustende gevoel van volheid na het eten, Misselijkheid, of een Duw in de maagstreek – bijna iedere volwassene lijdt van tijd tot tijd, op grond van deze of soortgelijke problemen. Voor veel mensen, dat ze niet thuishoren in de leeftijd van Stress-eten, bijna met de dag-tot-dag-gastro-intestinale klachten, dus noteer deze vaak. In feite, een ernstige aandoening is niet altijd achter de symptomen. In sommige gevallen kunt u worden de eerste tekenen van een maagzweer, of zijn voorloper, een maag slijmvlies ontsteking. De maagzweer is een van de meest voorkomende ziekten van het spijsverteringskanaal. Elke tiende persoon ziek wordt in de loop van zijn leven. Elk jaar, het equivalent van ongeveer 40.000 mensen.

Schmerzen nach dem Essen vielleicht Magengeschwür

Een opgeblazen gevoel en pijn na het eten kan duiden op een zweer in je maag

Dat zweren optreden in de maag het meest te maken heeft met de productie van maag zuur. De maag is de taak van het breken van het voedsel dat we dagelijks consumeren, voordat doorsturen voor verdere vertering in de darm. De vertering van het voedsel in de maag wordt gedaan met behulp van het maagsap. Het is gevormd uit glandulaire cellen in het maagslijmvlies dat de lijnen van de maag van binnenuit, en bevat, in aanvulling op de spijsvertering enzymen splitsen het voedsel in kleinere onderdelen, in het bijzonder zoutzuur. Dit is zeer agressief en niet zou verteren niet alleen het eten maar ook de maag zelf. De maag beschermt zichzelf, daarom, vóór de maag zuur met een dikke laag slijm gevormd wordt door het maagslijmvlies.

Soms kan het echter voorkomen dat de magneetschakelaar is beschadigd slijm laag op een punt of verdund. Daar kunt u niet langer de bescherming van het maagslijmvlies tegen het agressieve maagsap, en dit bindt de maag weefsel. Zolang alleen de bovenste laag van het slijmvlies is aangetast, spreken met een arts van de Erosie. Vergroot de schade van de huid naar de diepe lagen van het slijmvlies en van de onderliggende spier, ontstaat op dit punt is een maagzweer. Artsen verwijzen naar het als maagzweer of gemakkelijker te gebruiken dan maagzweer.

Geef een reactie