Lucht ballon tegen oorpijn

Kinderen hebben vaak een oor pijn – vaak een purulente ontsteking van het middenoor is hier verantwoordelijk voor. Onderzoekers hebben nu een manier gevonden om u te behandelen zonder medicijnen met succes.

Een zogenaamde tympanic casting – ook bekend als de lijm oor is een ophoping van vocht in het middenoor. Het ontstaat als gevolg van een ontsteking, als de verbindende passage tussen het middenoor en de keel is verstopt. Bij kinderen is vooral strak en daardoor kwetsbaar. Antibiotica, steroïden, decongestiva en antihistaminica hebben bewezen ineffectief. Maar onderzoekers van de Universiteit van Southampton hebben nu ontdekt dat er een zogeheten neus ballon los kunt maken van de kleverige slijm.

Neus ballon bevordert de beluchting van de tympanic holte

De neus van de ballon is een gewone ballon en een kleine tube. Tijdens het opblazen van de ballon met de neus, laat de kleine patiënt, de lucht in de neus te ontsnappen, terwijl je drinkt, naast een SLOK water. De zegels van het zachte gehemelte Slikken, de neusholte tegen de keel. De ballon die lekt lucht in de tympanic holte en duwt de vloeistof in de keel. De ballon wordt ingeslikt en de natuurlijke wijze uitgescheiden.

Neus ballon voor een betere kwaliteit van leven

Een totaal van 320 kinderen met pauken cast waren betrokken bij het Experiment. Drie Keer per dag, de neus ballon werd gebruikt. De balans van de wetenschappers: Een maand later, waren vrijgesteld 47 procent van de Kleine van de zogenaamde lijm oor.

Hamburg-harburg, 28. Juli

Geef een reactie