Lip injecties kan genezen aangezichtsverlamming

Eine Frau bekommt eine Spritze in die Lippen
Een lip injecties met hyaluronzuur kan helpen bij het verlichten van een aangezichtsverlamming, toont een kleine ONS-StudieIn een kleine studie testte de AMERIKAANSE onderzoekers, als de symptomen van een aangezichtsverlamming door lip injecties met hyaluronzuur te verbeteren en ontvangen verrassende resultaten.

De injecties van de lippen met hyaluronzuur wordt gebruikt voor esthetische redenen, om de lippen voller. Maar het kan ook zijn van medische Gebruiken, toont een Experiment door wetenschappers van de Johns Hopkins University in Baltimore.

Een aangezichtsverlamming kan zich bijvoorbeeld voordoen, als gevolg van een beroerte, spierdystrofie (spier verspillen), of als een aangeboren afwijking. Een aangezichtsverlamming kan ook zonder aanwijsbare reden. Artsen spreken in dit geval van een facial palsy en verdachte achter een ontstoken facialis. Het betreft, is het vaak moeilijk om te eten en te drinken zonder te morsen iets of Geluiden met gesloten lippen uit te spreken als b en p ook, je moet worstelen met een verhoogde speekselproductie. Een groot Probleem is ook de Esthetiek – veel patiënten met een aangezichtsverlamming lijden Buiten het getroffen.

Toevallige Ontdekking Lip Injecties

Dr. Boahene kwam aan de behandeling door de lip injecties, als hij behandelde een patiënt die leed aan een eerder gediagnosticeerde spierdystrofie. Haar gezicht spieren zwak waren, en ze had moeite met Spreken. Om het verbeteren van uw Lippentonus, geïnjecteerd, uw hyaluronzuur en waargenomen een onmiddellijk effect. Haar gezicht was zo sterk en je uitspraak aanzienlijk is verbeterd.

Om te houden van uw structuur, het vullen van planten, hun bladeren en stengels met water, legt Dr. Boahene, een plastisch chirurg aan de Johns Hopkins University School of Medicine. Het is een ruwe vergelijking, maar een lip injectie met hyaluronzuur werkt op dezelfde manier. U brengt de weefsels, de omliggende spieren in vorm.

In de kleine studie, 25 patiënten namen deel. 22 van hen had een eenzijdige aangezichtsverlamming, drie had spierdystrofie en verloren had aan beide zijden van de controle over je mond.

Lip injectie opgelucht aangezichtsverlamming

De onderzoekers gebruikten een speciaal apparaat voor het meten Lippentonus en de kracht van de proefpersonen. Vervolgens vastgesteld dat het grootste zwakke punten van de lippen en geïnjecteerd het hyaluronzuur.

De beste resultaten werden bereikt bij de patiënten met spierdystrofie: na de behandeling is zes tot zeven keer meer vermogen in de lippen dan voor de injectie. Bij patiënten met een eenzijdige verlamming van de gezichts-en de lip kracht verhoogd aan de verlamde kant met een gemiddelde van 1,4 Keer.

Voor en na de behandeling, de onderwerpen ingevuld voedsel testen, hun uitspraak en hun vermogen om te drinken en zonder het maken van een puinhoop. Alle 25 deelnemers toonde aan dat na de lip injectie, met aanzienlijke verbeteringen. In de volgende stap, moet de behandeling worden getest op een grotere groep Proefpersonen.

De effecten van lip injecties met hyaluronzuur zijn tijdelijk – na zes tot twaalf maanden moet worden herhaald. De kosten van de behandeling bedraagt ongeveer 350 tot 450 euro.

Hamburg-harburg, 19. Juni

Geef een reactie