Levensgevaar door sperma Allergie

Wanneer vrouwen hebben pijn na de Seks, zou de trekker van een sperma-Allergie. Wat is het en hoe om te bepalen of u te maken hebt, kunt u hier vinden.

Constante pijn na het vrijen zijn uiterst zwaar getroffen vrouwen, ze nemen vaak het plezier van Seks. Niet-weten is bijzonder frustrerend: waar komt de pijn te komen. Veel van de vrouwen met een sperma-Allergie – uw Probleem opgelost zou kunnen worden zeer snel.

Wat een sperma Allergie?

In het geval van een sperma Allergie bij vrouwen allergische reactie op de mannelijke zaadcellen opgenomen eiwit. En in het geval van elke man – u niet op een bepaalde man allergische.

Het Probleem in de meeste gevallen, vrouwen die zich niet eens weten dat het mogelijk is om te reageren op sperma allergische en niet te trekken zoals een Allergie daarom, zelfs in overweging. Omdat het sperma Allergie zo zeldzaam zijn, zijn Artsen vaak foute diagnose als genitale infecties.

Tekenen van sperma Allergie

De symptomen van sperma-Allergie verschijnen meestal tien tot 30 minuten na het contact met het sperma. Typische reacties zijn Branden, pijn, jeuk en zwelling in het genitale gebied. In ernstige gevallen kan het leiden tot dreigt zelfs een leven allergische shock.

Sperma-Allergie? De eenvoudigste Test

De diagnose van een sperma Allergie net als bij andere allergieën via een kras-test waarin de arts past de zaadvloeistof op een klein gebied van de huid.

Net zo effectief van een Test die u kunt toepassen gemakkelijk thuis: Proberen om te zien of de symptomen weg te blijven, als u tijdens de Seks een condoom. Het condoom is een veilige therapie methode – verdere mogelijke acties voor de behandeling met zogenaamde Anti-receptor-blokkers, cortisone of andere medicijnen.

Kan ook worden mannen sperma allergisch?

In feite, er zijn geïsoleerde gevallen van mannen die allergisch zijn voor hun eigen sperma – dit wordt weergegeven door het hooi koorts of griepachtige symptomen na de zaadlozing. Het fenomeen heet het Post Orgasmic Illness syndrome.

Hamburg-harburg, 20. Mei

Geef een reactie