Let op tape: tick-op de juiste wijze verwijderen

Eine Mutter entdeckt eine Zecke am Nacken ihrer Tochter
Kruipt een teek, het kan met de tape verwijderd. Het heeft gezogen al, vink dan deze Truc is gevaarlijk-tip, zal verwijderen met tape, momenteel bezig met het maken van de rondes in de media. Maar dat mis kan gaan, als sommige regels niet worden nageleefd. Zo ga je aan de veilige kant.

De teek seizoen is begonnen en dus ook de tijd waarin de ouders van uw kinderen op basis van elke bos en weide reis grondig te zoeken. Soms trok de weinig bloed-sukkels zijn nog steeds aan het Kruipen op de huid, vervolgens het plakband kan helpen om het te verwijderen, adviseert de beroepsvereniging van kind en jeugd artsen (BVKJ), volgens berichten in de media.

Deze Truc is handig, maar u bent in geen geval worden toegepast wanneer het dier al heeft gezogen. Want dan kan het gebeuren dat de kop van de teek achterblijft in de huid en de wond is ontstoken.

Veilig verwijderen van teken

De juiste verwijdering van de teek is vooral belangrijk om te voorkomen dat besmetting met gevaarlijke ziekten zoals de ziekte van Lyme – deze besmettelijke ziekte lijden elk jaar zo ‘ n 60.000 mensen. Het ontstaat door een infectie met Borrelia, bepaalde soorten bacteriën, de deskundigen schatten dat er elke vijfde teek in Duitsland. Een teek heeft gebeten, al is ingeroepen, met een tekentang correct aan het hoofd, maar het lichaam kan uitscheiden door de toegenomen druk op dit Moment, de ziekte van Lyme ziekteverwekkers in de wond. De ziekte van Lyme kan gaan met roodheid van de huid, koorts, zenuw pijn en verlamming in verband gebracht. Mogelijke gevolgen van een ontsteking van de hersenen en hartspier, ontsteking van de huid. Maar die verwijderd de teek binnen de eerste 10-24 uur na de beet kunnen beschermen tegen een infectie met Borrelia.

De praktijk van de Vita-foto galerij geen paniek: het verwijderen van teken correct en veilig, legt stap voor stap uit hoe teken direct.

Hamburg-harburg, 5. Mei

Geef een reactie