Let op, giftig! In het geval van dit speelgoed moet je voorzichtig zijn

Kinder nehmen Spielzeug oft in den Mund
Eerste in de mond, zodat kleine kinderen verkennen hun omgeving. Maar wat als het speelgoed is giftig? In onze galerie lees je, wat voor speelgoed je bijzonder goed, kleurrijk, schattig, knuffelig en giftige blik. Speelgoed voor kinderen lijken misschien onschuldig, maar kan ernstige gevolgen voor de gezondheid voor de kinderen. Omdat het vaak bevat stoffen, de kinderen over te nemen van de mond en de huid. In dit speelgoed, ouders moeten voorzichtig zijn.

Kinderen zijn overgeleverd aan de genade van de giftige stoffen en gassen weerloos. Vooral voor de allerkleinsten verkennen hun omgeving door middel van aanraking en Smaak en het nemen van speelgoed in de mond – en met hen gevaarlijke weekmakers en zware metalen. In het ergste geval kan leiden tot kanker en zenuw-en orgaanschade.

In onze foto gallery van let op, giftig! In het geval van dit speelgoed moet je voorzichtig zijn wij kunnen u vertellen welk speelgoed bijzondere voorzichtigheid is noodzakelijk.

Giftig speelgoed: Zo kunt u uw kind beschermen

Informatie over schadelijke stoffen in speelgoed en test rapporten aan de ouders bij de Federal Institute for risk assessment (BfR) en Stiftung Warentest. Als een Algemene regel: Duurder is niet per se gelijk veiliger. Leren over is altijd goed in de voorkant van het speelgoed te kopen.

Geef een reactie