Let Op, De Zomer Infecties!

Mädchen mit Sommergrippe am Strand
Een griep in de zomer en het is echt niet te worden. Kleding, klimaat, voeding en lichamelijke conditie spelen in zowel de vorming als in de preventie van de zomer infecties is een belangrijk RolleSie nu kunt maken. Omdat virussen, bacteriën en schimmels zijn gevaarlijke ziekten. En de warmte kunt u explosief vermenigvuldigen. U zult leren hoe te maken van typische zomer-infecties kunnen worden voorkomen.

25 graden, 60 procent van de luchtvochtigheid prachtige zomerse weer. En de ideale omstandigheden voor bacteriën om zich te vermenigvuldigen, nu, zoals een explosie, legt Professor Hans-Wilhelm-Doerr, Directeur van het Instituut voor medische Virologie, Universiteit van Frankfurt. Het feit is dat Het aantal van de zomer infecties is op de stijging. Waarschijnlijk omdat veel mensen niet weten waar de gevaren op de loer liggen. En hoe ieder kan zichzelf beschermen.

Probleem 1: Een Warme, Vochtige Lucht

Rhino-virussen (griep) kan overleven in een warme, vochtige lucht voor veel langer dan normaal. Die heeft de neiging flus in de Zomer, moeten zeker een versterking zijn van het immuunsysteem, bijvoorbeeld: met Echinacea preparaten (twee keer per week tien tot 20 druppels in een glas Water en drink). Zink tabletten (één per week) maken het moeilijk om het virus te vermenigvuldigen in het lichaam.

Probleem 2: Sun Cream

Bacteriën, maar ook veel virus types zitten in de huid crèmes en zonwering producten. A fortiori, omdat uit allergologisch redenen, grotendeels gebaseerd op het gebruik van conserveringsmiddelen wordt vermeden. Vooral het gestorte crèmes maken het een ideale voedingsbodem voor bacteriën die zich vermenigvuldigen in de warmte snel. Het gevolg: irritatie van de huid tot ontsteking van de ogen. In Italië, werd waargenomen dat het zand fly-Virus (hoge koorts) in de zon melk implantaten. Tip: geopende verpakkingen (ook van vorig jaar) om weg te gooien. De eerste buizen producten.

Probleem 3: De Lippen

Mädchen hat Lippenherpes im Sommer

Herpes virussen liefde vochtige warmte, dus lip herpes breekt vooral in de zomer

Ook Herpes virussen liefde vochtige warmte. Meer dan 80 procent van de Duitsers voeren de ziekteverwekker. In de zomer is, breekt hij uit. En: Het wordt versterkt tot een gevaarlijke ontsteking van de ogen, veroorzaakt door de koortsblaasjes, die meestal in de wreef van zorgeloosheid met de vingers in de ogen. De hulp: zodra er sprake is van tintelingen in de lip iets, niet WRIJVEN, in plaats van aciclovir-met Plakken is toegepast. En was vaak uw handen.

Probleem 4: Zuivel

De meest bekende zomer-infectie wordt veroorzaakt door Salmonella. Bacteriën die zich vermenigvuldigen in het Ei en zuivelproducten. Aan het uiterlijk of de smaak van zalm kan Ellen-besmet voedsel niet beseffen. Wat bijna niemand weet: Als je ziek bent, in feite, is een vraag van de immuun status. In de platte tekst: iedereen Die heeft een goede verdediging, kan overleven Salmonella infecties vaak, zonder het te beseffen. Het helpt Vitamine C versterkt de verdediging van kracht, die wordt aangevallen door Salmonella-massief. Dagelijks drink 2 liter water helpt bij het doorspoelen van de ziekteverwekkers uit het lichaam.

Probleem 5: De Zomer Champignons

Alles is klam, beschimmeld, en in de zomer drie keer zo snel: vruchtensappen, fruit, brood, kaas. De beste tip is ook het oudste: kijk naar rechts en alles is licht besmet, weg te gooien. Maar geen paniek, als je nog tijd Angeschimmeltes gegeten. De schimmel veroorzaakt geen acute ziekten of vergiftiging. Alleen over een langere periode van tijd, schimmel gezondheid gevaar.

Geef een reactie