Kunnen leven, een Baby als de moeder overlijdt?

Es sind einige Fälle bekannt, bei denen eine hirntote Frau noch ein Kind bekommen hat
Enkele gevallen zijn bekend waarbij een hersendode vrouw om een kind iets gebeurd met het leven van een ongeboren kind als de moeder overlijdt plotseling? Deze vraag moest gezicht in oktober 2014, de italiaanse Artsen en koos voor het leven van het kind. Maar dat is natuurlijk niet aantonen dat de gevallen waarin het tegendeel is bepaald.

De jonge vrouw en aanstaande moeder was in de twintig-derde week van je zwangerschap, als je brak door een hersenbloeding, onbewuste. Hoewel ze werd onmiddellijk overgebracht naar het ziekenhuis, kon het niet opslaan van de Artsen het leven. Echter, het kind gewoond in je buik.

De Artsen besloten, in overleg met de nabestaanden om de vrouw kunstmatig in leven – tenminste, totdat het kind geboren is. Het lichaam van de overledene was verbonden aan diverse machines, zoals, bijvoorbeeld, nam de ademhaling en de bloedsomloop Uitgevoerd.

Na negen weken, was het tijd. Met behulp van een keizersnede, een Jong op de wereld die werd beschreven met een gewicht van rond de twee kilo van de Artsen als een perfect gezonde kwam.

Patiënten aan het leven van kinderen

In het huidige geval, een jonge vrouw uit Dublin (Ierland) is de situatie anders. Nadat het werd doorgegeven aan het einde van moeder – naar – zwangere vrouwen in de zeventiende week was ze verbonden aan machines die alimentatie ontvangen van hun vitale functies. Het Probleem: De jonge vrouw had eerder gediagnosticeerd met een patiënt die u niet wenst te worden kunstmatig in leven gehouden – zelfs als dat betekent dat uw kind verstopt zou zijn de erfgenaam.

De Artsen houden de functies van de overledene het lichaam tot op heden nog steeds gehandhaafd, totdat het kind kan geboren worden met een keizersnede. De artsen van de Ierse abortus wet die het mogelijk maakt een geboorte abortus alleen als de geboorte, het leven van de moeder in gevaar is of het kind is bewezen een levensbedreigende handicap.

Momenteel is er een juridisch geschil over de vraag of de apparaten uitgeschakeld worden. Een rechtbank in Dublin moet nu beslissen – de vraag is echter of dit zal gebeuren voordat het kind is geboren.

Hamburg-harburg, 23. December 2014

Geef een reactie