Knersing der tanden

De knersing van de tanden, de Artsen ook als bruxisme, bellen, het comprimeren van de Getroffen uw kaak stevig en WRIJVEN hun tanden in het proces onbewust. De knersing der tanden, vooral ‘ s nachts plaatsvindt en veroorzaakt op lange termijn schade aan de tanden en het verlies van tandglazuur. Mogelijke redenen voor de tanden psychologische Stress, neurologische aandoeningen, of de verplaatsing van de Tanden en kaken knersing.

Wat is knersing der tanden?

Meestal gebeurt in de nacht. In slaap sommige mensen bijt plotseling je kaak vast en beginnen met je tanden op elkaar WRIJVEN. De Betrokken zelf-kennis, als een regel, niets van hun nachtelijke activiteit en vaak in tegenstelling tot hun bed buren. Vaker wel dan niet, u berooft van doordringend geluid, het geknars van de tanden (medisch bruxisme) zijn naam heeft gebracht in de slaapkamer.

Maar ook voor de tanden knirscher zelfs de gevolgen zijn niet onaanzienlijk. Hoewel de tand of kies, het glazuur, de hardste stof in ons lichaam en ook onze spieren van kauwen is zeer veerkrachtig, maar de enorme druk van de tanden slijpen je bent niet in staat om permanent te houden, zonder afbreuk te doen aan de stand. Het kauwen druk in de crunch is veel sterker dan tijdens een normale Kauwen, en de spanning fase, de spieren bereiken van een aanzienlijke lengte: Maximaal 45 minuten doorlopende duur hebben aangetoond dat blootstelling door op te drukken en Wrijven Artsen in wetenschappelijke studies al. Onder deze krachten, de tanden last van gewrichten als de spieren van de kaak. Geschuurd, gebarsten en gechipt tanden, gespannen spieren in de kaak en de nek en schade aan de kaak wordt het resultaat van de gewrichten

De nacht is doorgerekend met de tanden

De meeste van de mensen kraken in de nacht terwijl je slaapt met tanden. In tijden van intense Stress en emotionele spanningen van de tanden voor slijpen, maar ook tijdens de dag, vaak in combinatie met andere bewegingspatronen, zoals, bijvoorbeeld, de lip bijten of het persen van de tong tegen de tanden. Artsen verwijzen naar zulke bewegingen van het kauwstelsel systeem, het niet Slikken van de Kauwen of Spreken, en het is dan ook geen doel te vervullen, zelfs als een para-functies.

Kortom, de tanden wordt op grote schaal gebruikt crunch; ongeveer 20 procent van de mensen beïnvloed. Vooral de tanden in de nacht leeftijd is het berekenen van afhangt. Terwijl tot en met 18 procent van alle kinderen en jongeren knersing in slaap tanden, vermindert het aandeel van de nacht tanden knirscher in het geval van de volwassenen in de vijf tot zes procent, de 60-jarige, slechts drie procent.

Geef een reactie