Kleine plekken, grote vragen

Bei der Autoimmunerkrankung Vitiligo hat die Haut stellenweise zu wenig Pigmente, statt dunkler entstehen helle Flecken
In de auto-immune ziekte Vitiligo, heeft de huid veel te weinig pigment, in plaats van donker lichte vlek van de zomer brengt vele dingen aan het licht: Wanneer de huid heeft nu vele Zonnige weken, de toon verandert zelden. Alleen, 30 procent van de vrouwen, het voorkomen van verstoringen van de hormoonhuishouding, van pigment stoornissen. De praktijk Vita legt uit waar ze vandaan komen en wat het verkoopt.

Witte stip ziekte

Hier, op de huid vormen manier te weinig Pigment in plaats van donkere en lichte plekken ontstaan. Achter een auto immuun ziekte (Vitiligo). Het is niet te genezen, maar gespecialiseerd huid artsen hebben de mogelijkheden van de Repigmentatie. Ook problemen met de schildklier of Diabetes kan de oorzaak zijn.

Sproeten

Ze zijn – of niet. Sproeten systeem zijn voorwaardelijk en komen vooral voor bij mensen met een lichte huid en rood haar. In de aanwezigheid van zonlicht voor de productie van het pigment-vormende cellen meer Melanine dan de omgeving. In de Winter verkleuren. Een laser behandeling is meestal vervelend. Vooral omdat je kunt opnieuw en opnieuw. Het is dus beter om te gaan met de schattige stippen om vrienden te maken.

Chloasma

Dit is een platte, bruine verkleuring van het voorhoofd, de tempels of de wangen. Ze kunnen worden veroorzaakt door geneesmiddelen of cosmetica (bijvoorbeeld bergamot-Olie). In de meeste gevallen, de Hyperpigmentatie is echter te wijten aan hormonale, zwangerschap of oestrogeen-bevattende pillen. Een pil veranderen kan voorkomen versterken. Sinds straling door de zon, geen donkerder, met een hoge beschermingsfactor is aan te raden. De verkleuringen zijn onschadelijk. Echter, veel mensen willen om zich te ontdoen van je. Fruit acid peel of micro-dermabrasie bij de dermatoloog kan helpen.

Ouderdomsvlekken

Na vele jaren van blootstelling aan licht ronde vlekken vormen veel van de flat. Meestal op de handen. Ze zijn onschuldig, maar vaak. Het bleken crèmes kunnen verlichten. Ook lasers is vaak succesvol.

Wanneer naar de dokter?

De huid ziet er plaats is plotseling anders, laat u het controleren. U zoekt in mol voor wijzigingen, met name in termen van grootte, kleur, rand

Geef een reactie