Killer kiemen van het vliegveld?

Toilettenschild
Op het vliegveld toiletten van veel bacteriën en ziekteverwekkers worden op de loer. Hoe je jezelf kan beschermen tegen de virussen en bacteriën die je leert in het artikel.Luchthavens gevaarlijke kiemen van over de hele wereld, waaronder de beruchte MRSA en A. baumannii op de loer. Meestal worden deze ziekteverwekkers zijn te vinden op de stille Dorp – hoe te voorkomen dat het ergste kiem vallen, praktijk legt Vita.

Luchthavens zijn niet alleen voor mensen van uitstekende naven zijn Ook vele kiemen van alle soorten reizigers op een dagelijkse basis Door. Geen wonder dan, dat de luchthavens krijgt meer tijd in het brandpunt van wetenschappelijke studies. Maar wat is nu onthuld, een nieuw onderzoek, is alarmerend: In de luchthaven van toiletten, bijzonder gevaarlijke, multi-resistente ziekteverwekkers zijn in aanvulling op de normale kiemen van over de hele wereld.

MRSA op de handgrepen

In de studie van de Westfaalse Universiteit van Münster en de handgrepen van 400 wc-cabines op een totaal van 136 luchthavens in 59 landen onderzocht werden. De handgrepen zijn geraakt door zeer veel mensen en zijn een ideale tussenstop voor ziektekiemen.

De bijzonder Gevaarlijke deel is dat De deurklinken waren ook geprobeerd met multi-resistente ziekteverwekkers, waaronder MRSA en Acinetobacter baumannii. Deze bacteriën vormen een bijzonder gevaar voor mensen, omdat ze kunnen worden behandeld met antibiotica gemeenschappelijke, of helemaal niet. In het geval van ernstige infecties in het lichaam, deze multi-kan leiden tot resistente ziekteverwekkers zelfs in de dood. Van de lange afstand reizigers, deze super brengen kiemen van over de hele wereld en bereikt de deurklink van de wc-cabines. De resultaten tonen aan dat de passagiers kunnen worden besmet met gevaarlijke ziekteverwekkers en super van verschillende soorten kiemen.

Hoe kan ik mezelf beschermen?

Om jezelf te beschermen tegen infectie, moet je wassen eerste, vaker handen grondig. Hier kom je uit met water en zeep volledig. Bovendien is het voordelig om te voorkomen dat directe contact van de huid met oppervlakken. Dit omvat eenvoudige papieren zakdoekjes, die u kunt aanraken bijvoorbeeld de deurklink, de kraan of de zeepdispenser. Die wil om aan de veilige kant, je kunt ook gebruik maken van alcohol gebaseerde desinfecterende voor het Spuiten. Met deze kun je het ontsmetten van de objecten, waar een contact is slecht, vermijdbare, zoals de wc-bril. Grappen en grollen met de mobiele telefoon die u moet vermijden tijdens de stoelgang – bacteriën hebben een gemakkelijk spel en houden voor een lange tijd op de oppervlakken van de mobiele telefoons. Tip: keukenpapier voordat je wast je handen al lag voorbereid, zodat u niet meer hoeft te desinfecteer daarna de handen. Een extra zakdoek of keukenrol om de deurknop bij het Verlaten van het gebied is ook een voordeel. In feite, hoe minder contact, hoe beter. Zo kunt u het risico van infectie tot een Minimum te beperken.

In de volgende plaatsen op de luchthaven mogelijk op de loer daarnaast veel ziekteverwekkers:

  • Belangrijke gebied van vending machines
  • Blazer handdroger
  • Roltrap, leuning
  • Bagage-handvat auto
  • Sleutelvelden van liften

Geef een reactie