Kick-en-Doden – nieuwe hoop tegen HIV?

HI-Viren
Slapende virus cellen weerstaan zo ver, de HIV-therapie – medische onderzoek voor het jaar om een weg te vinden, deze cellen Wake up. Australische onderzoekers hebben een beslissende stap verder geen van de reeds goedgekeurde geneesmiddel tegen alcoholisme brengt nieuwe hoop in de strijd tegen HIV: Het slapende virus trekt cellen uit hun schuilplaatsen en kan leiden tot de uitroeiing van het Virus. Dus, HIV zou de eerste volledig te genezen.

HIV is niet volledig te genezen. De reden is dat Sommige delen van het Virus zijn altijd inactief zijn en, voor werkzame stoffen die worden gebruikt in de behandeling, niet kwetsbaar. De zogenaamde anti-retro virale therapie stopt de vermenigvuldiging van het Virus in het bloed en vernietigen het virus cellen tot ze niet meer kunnen worden gedetecteerd. Maar zelfs dan, slapende slapende cellen liggen slapend’ in het lichaam van de Betrokken persoon. In deze cellen, de HIV kan overleven-Virus voor tientallen jaren, en opnieuw en opnieuw vermenigvuldigen als de medicijnen zijn gestopt. Om te zorgen dat het Virus bij de Baai, moet u HIV-patiënten orale over een leven-lang-tablets.

De Kick-and-Kill-strategie

Artsen hebben Lang geprobeerd te lokken van de rest van de cellen uit hun schuilplaatsen te worden in staat om het Virus volledig te vernietigen – deze procedure wordt ook wel Kick-and-Kill-strategie. Het Probleem met veel eerdere benaderingen van deze methode: Het op dat moment actieve ingrediënten die sterke bijwerkingen die de negatieve effecten de positieve gecompenseerd.

Het onderzoeksteam onder leiding van Prof. Sharon Lewin aan de Universiteit van Melbourne getest in een kleine studie, de drug Antabuse (ook bekend als Disulfiram), die al werd gebruikt tegen alcoholisme, in 30 HIV-patiënten. Antabus leidt bij inname met alcohol, Misselijkheid en Braken, en is bedoeld om te ontmoedigen alcoholisten Drinken.

De onderwerpen duurde drie dagen, elke dag voor Antabus. Voor en na de Antabuse behandeling, een zogenaamde viral load is uitgevoerd. Hier is de concentratie van HI is gemeten virussen in het bloed. Dit was verhoogd na het einde van de studieperiode in de deelnemers aan de studie. Vanuit het oogpunt van de onderzoekers was dat een teken dat de rust werden de cellen geactiveerd en zonder bijwerkingen.

De Disulfiram-dosis, die we hebben gebruikt, was voor het Virus te zijn van een ‘Kietelen’ dan een ‘Kick’, maar dat kan genoeg zijn, zegt Prof. Lewin. Ook, als het medicijn is alleen toegediend gedurende drie dagen, zagen we een significante stijging van het Virus in het Plasma, dat was erg bemoedigend.

Verdere studies zijn noodzakelijk

Zo ver is het nog niet bewezen, of de toename van de HIV-concentratie in het bloed is echt de slapende cellen verantwoordelijk waren. Zelfs als dat het geval is, blijft het onduidelijk of alle van de rust cellen kan bereikt worden met de therapie. Alle hebben te tonen, verder, grotere studies.

De therapie blijkt succesvol, kan het resultaat in miljoenen HIV-Geïnfecteerde genezing, leven al jaren met het Virus, waaronder veel beroemdheden zoals basketballer Magic Johnson en de serie met in de hoofdrollen Charlie Sheen – hij toegelaten op dinsdag in een AMERIKAANSE tv-show dat ze HIV-positief zijn.

Hamburg-harburg, 18. In November

Geef een reactie