Kattenhaar Allergie: kat en hond zich te ontdoen van deze?

Teppiche und Polstermöbel so weit wie möglich aus der Wohnung entfernen
Helpt met haren van huisdieren Allergie: tapijten en gestoffeerde meubels zoveel mogelijk uit het appartement te verwijderen. Dierlijk haar, opgemaakt dus minder katten het meest populaire huisdier: 6.3 miljoen leven in de duitse appartementen. Maar ze veroorzaken, helaas, met meer mensen Niezen en jeuk dan elk ander huisdier, in ernstige gevallen, zelfs allergische Astma.

Er zijn echter ook honden, Cavia ‘ s, hamsters, konijnen, vogels en meer en meer Duitsers allergisch bent – in de meeste gevallen, een dier-haar-Allergie. Immers, die reageert alleen een keer tegen een soort met een Allergie, laat je al snel met andere harige huisgenoten. Omdat de storing is het leren-gedreven immuunsysteem.

Als u denkt dat u dat tegen uw huisdier allergisch is, moet je een Test bij de dierenarts. Dit kan gedaan worden met een eenvoudige huidtest, de Prik Test, de huid wordt zorgvuldig raakt de deel, om het te brengen van het Allergeen onder het oppervlak van de huid. Na ongeveer twintig minuten, een zwelling of roodheid, u allergisch bent. Een bloedonderzoek kan ook bewijzen dat het dier een Allergie.

Wat te doen als u een dier-haar-Allergie?

Je bent eigenlijk allergisch, dan zijn er slechts twee mogelijkheden: Het huisdier maken van alle van het appartement. Of volgt u de volgende tips van de expert:

1. Houd het huisdier van de slaapkamer, en niet eens op het bed.

2. U kunt het gebruiken zo vaak mogelijk buiten rond te rennen. Een kat kan leven met, bijvoorbeeld, in het warmere Seizoen van het jaar in de tuin.

3. Een ander lid van de familie en niet je moet voor het Kraam of het toilet van het dier schoon.

4. U wassen van het dier, het beste voor enkele weken, een keer per week. Tests hebben aangetoond dat dit vermindert de over-the-air voorkomende allergenen in het pand katten met 90 procent. Echter, katten zijn uiterst terughoudend om te wassen. In de Tests, ze waren stomverbaasd iets. Maar ook in andere gedomesticeerde dieren, de Allergie Potentieel wordt verminderd met het Wassen van de haren of veren.

5. Het verminderen van het aantal tapijten en gestoffeerde meubels zoveel mogelijk.

6. Veeg hun vloeren zijn vaak nat, het appartement schoon te vaak en grondig, en gebruik te Zuigen een apparaat met een extra micro filter.

7. U zal hebben om te wassen na het Aaien van de dieren in de handen, en zorgen voor meer frisse lucht, die verlaagt de hoeveelheid allergenen in de kamers.

8. Artsen kunnen voorschrijven speciale oogdruppels en Allergie medicijnen (bijvoorbeeld antihistaminica of andere actieve ingrediënten, zoals Cromoglycin-natrium), om tot vermindering van de allergische reacties.

9. Tegen kat, Allergie, er is een Spritzenkur (de zogenaamde immunotherapie), waarbij kleine hoeveelheden van de kat Allergeen, meestal met tussenpozen van een week worden geïnjecteerd. Na een paar spuiten van de Patiënt Overgevoeligheid langzaam. Deze injecties worden vereist slechts op een afstand van maanden, later minder vaak. Echter, sommige patiënten vertonen na zo ‘ n spuit over-reactie, zoals ernstige stoornissen van de bloedsomloop.

Geef een reactie