Kanker: bacteriën-de geheime code kan de tumor cellen sterven

Krebs Bakterien
De nieuw ontwikkelde vorm van therapie voor kanker toont indrukwekkende succes van de behandeling – en tot nu toe geen bijwerkingen, zodat een Tumor met succes kan worden behandeld, moet worden vroegste diagnose mogelijk voordat de kanker cellen hebben een Kans om zich te vermenigvuldigen in het lichaam. Het Probleem: Sommige vormen van kanker zijn vaak alleen aangetroffen in een vergevorderd stadium of niet, in principe, te behandelen. Nu hebben onderzoekers een verrassende toegang, die ook gebruikt wordt voor deze tumor soorten kunnen met succes worden behandeld.

Vormen van kanker kunnen behandeld worden geteld in de geneeskunde is de zogenaamde lastige ziekten, als u zal, als gevolg van hun type weefsel of de fase van de diagnose door chirurgische ingrepen of chemo-therapeutische maatregelen – of niet meer -.

De taal van bacteriën

In een recente studie, onderzoekers aan de Universiteit van Missouri-show een geheel nieuwe manier om de strijd met deze ongeneeslijke kanker uitbraken: het gebruik van de taal van bacteriën.

Bacteriën communiceren met ons lichaam met behulp van een proces genaamd Quorum Sensing. De monaden zijn op deze manier in staat om te communiceren via chemische signalen, en kan de controle van hun gemeenschappelijke bacteriologische processen, en te coördineren. Alleen op deze manier kan aanpassen aan een soort van bacteriën in een snel veranderende omstandigheden in de ontvangende lichaam, zonder verlies van effectiviteit.

Kanker om zelfmoord te overtuigen

De onderzoeker voor studieleider Professor van de goederen senthil Kumar gebruik maken van deze bijzondere methode van communicatie van bacteriën: voor de behandeling van kanker. In het proces, ze verstoren de chemische communicatie van bacteriën, zodat de cellen dodelijk zijn Boden tot tumoren.

Na de succesvolle herprogrammering van de bacteriën, rapporteren zij bestaande kankercellen in het lichaam, zeiden zij: – gewoon – niet toegestaan om zich te verspreiden en zelfs om te sterven.

Een succes over de hele lijn

Voor het onderzoek van bijzonder dodelijke kanker aan de alvleesklier cellen met de nieuwe methode werden behandeld. En in feite, de resultaten spreken voor zich: Na slechts 48 uur, de zogenaamde Verspreiding van de kankercellen aan te groeien, waardoor hun vermogen om te reproduceren werd teruggebracht tot 50 procent. Maar nog belangrijker is het feit dat het aantal kwaadaardige kankercellen in het lichaam daalde in dezelfde periode, tot 85 procent, volgens de onderzoekers.

De bevinding dat deze methode van behandeling niet alleen stopt de uitzaaiing van agressieve vormen van kanker, maar resulteert ook in reeds bestaande kankercellen sterven, is vanuit een wetenschappelijk standpunt, heel spannend, vertelt Professor de goederen senthil Kumar. Als de bacteriën in therapie was het vanuit medisch oogpunt in een zeer verraderlijk alvleesklierkanker succes, moet worden aangenomen op basis van de verklaringen van de betrokken wetenschappers aangenomen dat op deze manier de meest bekende vormen van kanker kunnen worden behandeld

Hamburg-harburg, 29. September 2014

Geef een reactie