Kan tomaat genezen van Multiple sclerose?

Tomaten
In de toekomst plant peptiden kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld van de tomaat in de strijd tegen Multiple sclerose. In het diermodel, die bereikt wordt door onderzoekers op het eerste grote succes van een internationaal team van onderzoekers in een doorbraak naar een genezen van Multiple sclerose, volgde in mei. In de dierlijke model, het gebruik van plantaardige stoffen (Zyklotide) bracht de eerste grote succes

In de toekomst zal de auto immuun ziekte Multiple sclerose te genezen. De onderzoekers van de MEDUni Wenen en internationale onderzoekers zijn ervan overtuigd collega ‘ s (Australië, Duitsland en Zweden). Zo ver, Multiple sclerose is nog niet genezen, maar behandelen. Met medicatie zoals cortisone, de ziekte kan worden behandeld, echter, met onaangename bijwerkingen. Het internationale team van onderzoekers rond research Manager, Christelijke Gruber hebben nu een verdere stap in de strijd tegen MS. Zij veronderstellen dat kruiden-polypeptiden (Zyklotiden) MS te genezen

De verraderlijke ziekte Multiple sclerose

In feite, het lichaam het eigen immuunsysteem zou moeten zijn om het lichaam te beschermen tegen indringers, of anti-inflammatoire te weren. Niet zo bij Multiple sclerose (MS) – een auto-immuun ziekte van het Centrale zenuwstelsel. Het lichaam is zijn lichaam zijn eigen afweer tegen zichzelf. In gevolg, zijn de lagen van de isolerende zijn zenuwbanen (Myeline of mark laag) van de hersenen en het ruggenmerg ontstoken. Een Mooie forwarding wordt bemoeilijkt of in het geval van volledige verwijdering is bijna onmogelijk. In MS-patiënten manifesteert zich in de verlamming van de gezichtsspieren, spraakstoornissen, maar ook in de urine-incontinentie. De ziekte heeft een relapsing-cursus, wat Flare-up in de nieuwe of terugkerende bekende symptomen. De mechanismen van de ontsteking en de oorzaken zo veel opgehelderd slechts gedeeltelijk. Vermoeden van een Vitamine D-tekort, bijvoorbeeld. Medicatie zoals cortisone zijn anti-inflammatoire en zijn goed voor acute exacerbaties. Na een korte tijd de symptomen verdwijnen. Het grote nadeel, ze kunnen alleen worden toegediend en hebben een sterke bijwerkingen

Met tomaten aan het succes van

Zyklotide zijn peptiden (kleine eiwitten), het planten van verschillende gewassen, zoals nachtschade (tomaten), grassen, maar ook worden verkregen koffie-planten en inflammatoire processen van het immuunsysteem kunnen stoppen. De onderzoekers vonden dat het voorkomen van de introductie van de boodschapper stof Interleukine-2 en onderdrukken de celdeling van T-cellen (deKiller of helpercellen)

De wetenschappers van de MedUni Wenen, samen met de internationale onderzoekers, medewerkers gebruik gemaakt van de Kennis van de plantaardige stoffen, en voerde een muizen studie. In een diermodel voor MS, het begin van de symptomen door de orale toediening van Zyklotiden aanzienlijk verlaagd, zegt onderzoek de leider van de groep, Christelijke Gruber. Je kon laten zien dat de eenmalige orale inname van een plant peptide in staat was om te stoppen met de ziekte van MS in een zeer vroege Fase. De duur tussen de recidieven langer was, en de inflammatoire foci zijn minder. De dieren vertoonden geen negatieve bijwerkingen.

De resultaten van hun studie zijn gepubliceerd in PNAS (Procedure van de Nationale Academie van Wetenschappen van de Verenigde Staten van Amerika).

De ontdekking van de wetenschapper kunnen MS-patiënten hopen

De onderzoekers veronderstellen dat de resultaten van hun onderzoek, kunnen worden geëxtrapoleerd naar de mens.

Zodra functionele neurologische uitvalsverschijnselen optreden, en in de MRI-Scan (Anm.: Magnetic Resonance Imaging), de eerste ziekte-gerelateerde veranderingen in het Centrale zenuwstelsel zichtbaar zijn, kan de drug voor de basic-therapie te worden toegediend. Zo is het mogelijk dat de periode tussen de recidieven is langdurig of eventueel een uitbraak van de ziekte kan worden voorkomen, de wetenschappers zijn optimistisch.

Door de succesvolle studie met muizen door de MedUni Wenen heeft een contract getekend met het Universitair ziekenhuis van Freiburg octrooien voor plant-peptide, in verschillende landen, en het bedrijf Cyxone opgericht. Het doel is het ontwikkelen van een oraal actieve medicijn dat MS-patiënten moet het mogelijk maken een normale leven. Een eerste Fase I klinische studie van start kon gaan, volgens de onderzoekers, door het einde van 2018.

Hamburg-harburg, 31. Maart

Geef een reactie