Kan genezen water in de mond migraine?

Nieuwe hoop voor patiënten: de onderzoekers wat de mogelijke link tussen de orale flora en migraine.

Als het optreedt, is vaak niets meer. Bonkende hoofdpijn, gevoeligheid voor licht, visuele problemen, en soms Misselijkheid en duizeligheid: migraine. Medisch gezien is het nog steeds niet duidelijk wat de exacte Trigger (ontspanknop) voor migraine-aanvallen. Jaar van migraine-patiënten hebben echter vaak hun eigen ervaring

Als het weer verandert, Stress of verkeerde voeding is genoeg soms te leiden tot een re-aanval.

Velen van hen stemt ermee in dat bepaalde voedingsmiddelen zoals wijn, chocolade, groen blad oorzaak fruit en verwerkte vlees migraine. Wat doen al deze voedingsmiddelen gemeen hebben is hun hoge nitraatgehalte.

Waarom reageren op migraine patiënten zo gevoelig voor nitraten?

Gemiddeld mensen neemt via je eten, ongeveer 90 g nitraat voor het grootste deel komt uit groenten en nitraat in het drinkwater. Het beperken van de world health organization (WHO) is van 3,65 mg nitraat per kg lichaamsgewicht en dag (voor een gemiddeld lichaamsgewicht van 70 kg: 255 mg nitraat/dag). Iedereen die lager is dan deze drempel, meestal is er geen angst voor schade aan de gezondheid. Een uitzondering kon worden mensen met migraine. Een mogelijk verband tussen nitraat en migraine en hebben bestudeerd, hebben de onderzoekers van de Universiteit van Californië, San Diego en de Universiteit van Chicago. Resultaat: een belangrijke rol van nitraat-verwerking bacteriën spelen uiteraard in de mondholte. Om uit te vinden hoe het precies nitraat van migraine patiënten is verwerkt, en ten opzichte van de Microbiome van de mond, keel en darmen met de gezonde deelnemers van de test. Ze merkte dat migraine-Getroffen, in grotere hoeveelheden nitraat behandeling van de bacteriën in uw mond. Of dit een gevolg of een oorzaak van de migraine-aanvallen kon niet bepaald worden door de onderzoekers: We weten zeker dat nitraten zijn gevonden-de verwerking van de bacteriën in de mondholte. Nu hebben wij gevonden, een mogelijke verbinding met migraine. Echter, we moeten om erachter te komen of deze bacteriën zijn de oorzaak, de effecten of andere indirecte verbinding van migraine, legt Embriette Hyde, die was binnen het team van onderzoekers voor de evaluatie van een groot aantal gegevens uit mondelinge monsters is verantwoordelijk.

De mond van het water te Activeren?

Dus, als deze bacteriën zijn verantwoordelijk voor migraine hebt, zou je volgens de onderzoekers in de toekomst door het gebruik van speciale mondwater van de mondholte. Nitraat volledig zou worden teruggebracht tot normaal, en geen migraine zou de oorzaak kunnen zijn van aanvallen.

Totdat een mondwater op de markt, mensen kunnen proberen minder nitraat via de voeding. De meeste nitraat offset voedsel zijn:

Rucola salade (tot 7000mg/kg nitraat)

Andere variëteiten van sla (tot 5000 mg/kg nitraat)

Kool groenten, wortel-en knolgewassen (tot mg/kg nitraat)

Verse spinazie (tot 3500 mg/kg nitraat)

Hamburg-harburg, 23. Oktober

Geef een reactie