Kan de pil en mijn ziekte van Crohn risico?

Ein Arzt reicht einer Frau eine Pillenpackung
De preventie van de pil nam in erfelijke aanleg vrouwen, het risico van het ontwikkelen van de ziekte van Crohn, zoals blijkt uit een AMERIKAANSE studie, de vrouwen, van wie de familie gevallen van de ziekte van Crohn is opgetreden, mag niet verhinderen dat de pil – dit is het gevolg van een recente AMERIKAANSE studie.

Pil verhoogt de ziekte van Crohn risico op een erfelijke aanleg,

Voor de studie, de wetenschappers van de Harvard University beoordeeld door Dr. Hamed-Khalili, de gegevens van 230.000 vrouwen tussen 1976 en 2008. Het resultaat: vrouwen die duurde meer dan vijf jaar aan de pil, beïnvloed drie keer zo vaak voor bij de ziekte van Crohn dan vrouwen die andere gebruikte anticonceptiemiddel. De onderzoekers stellen dat in de pil opgenomen hormoon Oestrogeen kan leiden tot schade aan de bacteriële beschermende schild van de darm (darmflora). De uitbraak van de darm ziekte van Crohn wordt begunstigd de ziekte van Crohn.

Het hoofd van het onderzoek adviseren vrouwen met gevallen van de ziekte van Crohn in de familie, dus om te voorkomen dat voor meer dan vijf jaar met de pil.

Hamburg-harburg, 17. Maart

Geef een reactie