Kan de melk van de moeder zijn te veel sporten gek?

Mutter mit Baby beim Sport
Ook tijdens het geven van borstvoeding, Sport is goed voor de gezondheid van vers gebakken moeders.Een geactualiseerde aanbeveling van het Federale Ministerie voor voedsel en landbouw op subsidies met een zogende moeders veel voorkomende misvatting.

Veel jonge moeders verlaten tijdens de lactatie op de sport. Je angst: Er is veel verkeer, de melkzuur (lactaat waarden) in moedermelk, kan het zijn dat uw melk is zuur’. De recent gepubliceerde Richtlijn, getiteld ‘dieet en oefening van zuigelingen en zogende vrouwen’ in het netwerk ‘Gezond leven’ is het wegnemen van deze zorg. Zegt het uitdrukkelijk: voor Voldoende beweging noodzakelijk is voor de gezonde ontwikkeling van het kind is gunstig en ook de moeder die borstvoeding voordelen van een fysiek actieve levensstijl.

Het netwerk, onder de auspiciën van het Federale Ministerie voor voedsel en landbouw, gelanceerd in 2010, biedt aanbevelingen om de baby voeding en de gezondheid van de moeders die borstvoeding geven.

Hoeveel oefening is de juiste? De ‘Praat-Test geeft het antwoord

Zelfs als na de geboorte, de hele focus van een moeder, de verzorging van de baby ‘ s, doen u en uw kind met voldoende beweging is een Voordeel. De aanbeveling voor actie is: Ook in de borstvoeding vrouwen moeten bewegen met een matige intensiteit bewegen. Je moet verhogen na de geboorte van je fysieke activiteit, in overeenstemming met hun persoonlijke Grondwet voor ten minste 30 minuten op zoveel mogelijk dagen van de week. De geboorte was eenvoudig, al in je bed met zachte Oefeningen begonnen.

Zorg voor zogenaamd zure melk met te veel beweging, niet om moeders voor twee redenen: Met matige beweging van de lactaat waarde verandert niet in de melk van de moeder normaal gesproken zo drastisch, dat de melk verandert de smaak. Of de oefening is gematigd genoeg is, kunt u controleren met behulp van de zogenaamde Talk test – zolang men tijdens de training, gewoon om zo te kunnen praten, de intensiteit en de melk van de moeder niet zou moeten veranderen. Spierpijn is een teken dat je overdreven kan worden. Het zal gebeuren, maar als dat eenmaal de melk verandert de smaak, niet de kinderen, meestal nog van de Drank.

Sport na de zwangerschap is belangrijk voor het lichaam en de Psyche

Sporten na de bevalling is niet alleen handig om snel terug in de oude Vorm, maar ook beschermt tegen postnatale depressie. Welke sport moeders maken is aan uw individuele voorkeuren. Of de bekkenbodemspieren trainen, Joggen of Wandelen: het is Belangrijk dat je van aanpakken bij het begin van een langzame en voldoende hydratatie. Dan moet moeders maken zich Zorgen over de kwaliteit van hun melk. De aanbeveling geeft ook aan dat borstvoeding op een goed passende sportbeha moet aandacht besteden aan het weefsel van de borst stam overdreven.

De richtlijnen kunnen worden gedownload van hier.

Geef een reactie