Kan de bescherming van een nieuw Gen Test voorafgaand aan een plotselinge hartstilstand?

Kann ein Blutstropfen verraten, ob wir an einem angeborenen Herzfehler leiden?
Kan je vertellen een druppel bloed, of we last hebben van een aangeboren hartafwijking?Een nieuwe bloedtest voor het detecteren van de meest voorkomende aangeboren hartafwijking. Wat is nu echt achter de rug en die Beïnvloed kunnen profiteren van het?

Met een razende hart pijn, Martina Jebsen* werd opgenomen in het ziekenhuis. Diagnose: infarct – Martina is slechts 28 jaar. Maar dit is geen alleenstaand geval, zegt Prof. dr. Thomas Meinertz van het Universitaire ziekenhuis van Hamburg. De reden: In de meerderheid van een gezin Karakter, wat betekent dat deze patiënten lijden aan een aangeboren stoornis van de vetstofwisseling of een hart hebben overgeërfd lijden, zegt Meinertz. Vooral vrouwen treft. Riskant is de combinatie van Roken en de pil. Als we een aanleg die kunnen leiden 18 de hartaanval.

Een bloedonderzoek om hart-en vaatziekten detectie

Een nieuwe bloedtest om deze mensen te helpen nu. Een totaal van 174 genen, met 17 aangeboren hartafwijkingen kunnen worden geïdentificeerd met de Test. De bevindingen van een studie van het Imperial College in Londen, die vandaag werd gepubliceerd in de Journal of Cardiovascular Translationeel Onderzoek.

De Eva-Infarct

Slechts 30 procent van de getroffen vrouwen hebben dezelfde symptomen als mannen. Dus kostbare tijd kan verstrijken voordat je medische zorg

HET ALARM

In 40 procent van de vrouwen, pijn in de bovenste buik

Kortademigheid of ernstige kortademigheid

Onverklaarbare pijn tussen de schouderbladen, in de nek en/of kaak, hals,

Misselijkheid met of zonder braken

Sterke vermoeidheid of zwakke lichaam zwakte

In plaats van een sterke borst, een doffe druk in de borst pijn meer

Onder de fouten, verstoringen van het hartritme te vinden zijn, bijvoorbeeld, zoals in het geval van Martina , misvormingen van de hartkleppen of de zogenaamde hyperlipidemie – een erfelijke metabole fout, dat verhoogt de waarde van het LDL-cholesterol chronische. De totale, naar schatting hebben beïnvloed meer dan een half Miljoen mensen in Duitsland van de ziekten. Vaak leiden ze tot een onverwachte en het vroegtijdig falen van de hartspier.

Voordeel van de nieuwe Tests: Hij is goedkoper en nauwkeuriger dan de bestaande – de, de betrokken wetenschappers zeggen het minst. In het verenigd koninkrijk, hij wordt nu getest in eerste ziekenhuizen van ongeveer 40 patiënten zijn onderzocht op een maandelijkse basis op erfelijke hartaandoeningen.

Het nieuwe Gen Test helpt echt?

DNA-Tests worden veel gebruikt wordt voor diagnostische doeleinden, zegt Dr. Yalda Jamshidi, een humaan geneticus aan de Universiteit van Londen, die niet in het onderzoek betrokken. Er zijn ook erfelijke hartaandoeningen worden veroorzaakt door veranderingen in het DNA, kunnen genetische tests worden gebruikt in dit geval, om te ontdekken de ziekten.

Hij stemde ermee in dat de studie suggereert dat de nieuwe Test is nauwkeuriger en meer uitgebreid. Echter, hij stelt dat als je kijkt meer en meer genen, het wordt steeds moeilijker om erachter te komen wat de oorzaak is echt een ziekte.

*Naam gewijzigd

Hamburg-harburg, 19. Februari

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie