Kan blijven zwangerschap onopgemerkt?

Een jonge vrouw uit Canada, brengt in een vliegtuig, een Baby, en je niet eens wist dat ze zwanger was. Hoe kan het zijn dat 500 zwangerschappen een, die niet wordt opgemerkt? De praktijk Vita heeft onderzocht.

Steeds weer lezen we van moeders die klagen van pijn sterke buik-en het was alleen in het ziekenhuis weet dat je al een aantal maanden zwanger. De engelse media zijn nu de melding dat de 23-jarige Ada Guan heeft gebracht in het vliegtuig op weg van Canada tot Japan, geheel onverwacht, een Baby. Een aantal Artsen aan Boord ontdekt de zwangerschap. De jonge vrouw en haar live-in-partner had al vanaf de geboorte, absoluut verrast. Een zwangerschap test van een maand eerder negatief was en dat zelfs een arts die de controle over de canadese, zich niet bewust is van een zwangerschap. De moeder-in-wet het recht voor niet in het nieuws, de 23-keek Jaar van de zwangerschap. Je keek niet op alle zwanger, ze is slechts een kleine, slanke ding.

Het ontbreken van de periode, de dikke zwangere buik, het kind de bewegingen van het hoofd van een vrouw, deze tekenen werkelijk? De praktijk Vita is een samenvatting van de vijf meest voorkomende oorzaken voor de vele nauwelijks te begrijpen fenomeen van de zwangerschap onopgemerkt.

1 druk op, wat moet het niet worden

Vaak zijn de getroffen vrouwen zijn niet in staat om te gaan met een mogelijke zwangerschap, zodat u het proberen te onderdrukken van het incident. Kunnen worden, want zij zijn ervan overtuigd, niet zwanger. Of, omdat een kind niet past in het leven te plannen. Unieke zwangerschap symptomen zijn vervolgens geïnterpreteerd gewoon niet. Het ontbreken van een periode wordt toegeschreven aan Stress, de gewichtstoename verkeerde voedingsgewoonten. Zelfs de sterke pijnen van koliek. Artsen maken onderscheid tussen een ontkende en onderdrukte de zwangerschap: Hoewel er een verdachte is heel goed mogelijk dat je zwanger bent, maar het is gewoon niet waar, om de andere werkelijk niets.

2, De periode is

Dit is zeer, zeer zeldzaam – een uitzonderlijk geval! Bovendien, deze bloeding is verschillend van de normale menstruatie: u korter en zwakker. Daarnaast is de vaginale bloeden van het menstruele bloed. Vooral in de vroege stadia van de zwangerschap, dus in de eerste drie maanden, kunnen bloedingen optreden, die kan worden geïnterpreteerd als de menstruatie niet. Maar: periode en de zwangerschap kan niet tegelijk optreden! Oorzaken kunnen zijn van hormonale anticonceptie of een innesteling bloeding.

3, Een negatieve zwangerschapstest

Veel vrouwen kunnen niet wachten om eindelijk te weten wat de uitkomst van het resort naar de zogenaamde vroege testen. Dit kunt u zien in de voorkant van de laatste menstruatie van een zwangerschap. De fout tarieven van deze Tests zijn hoog. De urine zwangerschapstest van de apotheek is de eenvoudigste manier om te bepalen of u verwacht een Baby. Het is echter niet uitgesloten dat een verkeerd resultaat wordt weergegeven. De oorzaak hiervan kan worden, bijvoorbeeld een hoog aantal bacteriën in de urine, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, een lage concentratie van het zwangerschapshormoon hcG of drugs. Honderd procent veiligheid, alleen het bloedonderzoek bij de gynaecoloog of een echo afbeelding in een latere week van de zwangerschap (tot en met de 5. SSW als betrouwbaar).

4, Geen significante gewichtstoename

De zwangerschap zonder gewichtstoename is uitgesloten. Hoeveel, verschilt van vrouw tot vrouw. In het geval van vrouwen die een beetje dikker, niet op de buik maar niet zo veel. Bovendien, de baby ‘ s van deze vrouwen zijn vaak niet erg klein, omdat de moeders de zorg, ongezonde voeding, Roken en radicale diëten uit te voeren, wordt het geacht zich te ontdoen van overtollige gewicht snel.

5 Levendige Darm Activiteit

De bewegingen van het kind zijn verschillend in het begin, in feite nauwelijks een regen-intestinale activiteit. In het geval van de zwangere moeder in dit geval, psychologische afweermechanismen: het suggereert fysieke veranderingen om te gaan naar een innerlijk conflict uit de weg en zich te beschermen tegen pijnlijke gevoelens.

Hamburg-harburg, 18. Mei

Geef een reactie