Juniper tegen de tong

Wacholder gegen Zungenbelag
Een 4-daagse cursus van de behandeling met jeneverbessen maakt een laag bedekte tong weer glad met alle klachten moet gelijk zijn aan de arts. Handen-down recepten en oude kennis en ervaring helpt vaak ook. Hier leren, zoals jeneverbessen, het gladmaken van een laag bedekte tong weer.

Een geel gecoate tong kan vele oorzaken hebben en is niet altijd een ziekte, maar kan ook worden veroorzaakt door een gebrek aan mondhygiëne, slechte voeding, of-vaak als gevolg van zware Rokers. Een precieze uitleg van de oorzaak is vooral belangrijk.

Een laag bedekte tong bevordert een slechte adem

Vaak een laag bedekte tong is de oorzaak van een slechte adem. De gelige Film wordt gevormd door miljoenen bacteriën die leiden tot geur. Deze 4-daagse triggers behandeling bekledingen en verdeelt plet de geur van de mond: in de Ochtend, drie gedroogde jeneverbessen (de gezondheid van voedsel op te slaan) in een vijzel. De gemalen bessen te zetten op de tong, een Minuut. Dan kauw langzaam, zodat zoveel mogelijk van het sap in het speeksel en van daar naar de mond slijmvliezen. Na vijf minuten, spit it out.

Geef een reactie