Jongen lopen op poten kan hij zich niet

Rückansicht auf einen Mann, der im Rollstuhl sitzt
Een 19-jarige man uit Texas, zijn benen niet meer voelde sinds een auto-ongeluk. Toch kan hij uit zijn rolstoel te staan en een paar stappen gehenWas de 19-jarige Daquan Minor aan de hand is daar, grenst aan een medisch wonder: Hij loopt op de benen, hij kan niet voelen. Ook zijn Artsen kan het niet uitleggen hoe hij dat doet.

Daquan Kleine (19) loopt langzaam in het ziekenhuis gang, hij voorzichtig één voet voor de andere. Hij kan draaien op alle, is niet alleen een kwestie van natuurlijk – omdat hij niet kan voelen in zijn benen en voeten. Een Video op khou.com vertelt zijn verhaal.

In 2013, de Tiener uit Texas had een ernstig auto-ongeluk, dat hij met kop en op de rug overleefd cord injury. Maar hij kon het voelen van de navel naar beneden, niets meer.

Plotseling stond hij op en liep een paar stappen

Na zijn levensreddende spoedoperatie, bracht hij maanden in rehab. Op een dag verraste hij de verpleegkundigen – en zichzelf – als hij probeerde om uit zijn rolstoel te gaan staan. Hem niet alleen slaagde hij er zelfs in slaagde om te lopen een paar stappen.

Ik gebruik mijn ogen te Draaien. Ik zie op de grond. Zo lang als ik kan zien op de grond, het is oké. Wanneer ik Wakker zou worden in een donkere kamer, ik zou naar beneden vallen. Als ik sta en dan mijn ogen dicht, ik zou vallen, mijn benen zou geven.

Dit is een werkelijk opmerkelijke scenario, aldus zijn arts, Dr. Matthew Davis te KHOU.com. Het is zeer ongebruikelijk. De meeste van mijn patiënten lopen na een dwarslaesie, iets voelen. Dus ik kan me voorstellen dat Daquan vraagt een enorme concentratie om te worden geclassificeerd, waar zijn benen bewegen in de ruimte.

De atleet Daquan is van mening dat het zijn geest, die hem geholpen om daadwerkelijk aan de slag: Als je speelt tegen een rivaliserende Team, hard proberen u extra. Dus, dacht ik bij mezelf, ik ben zelfs meer.

Daquan is blij dat het ongeluk gebeurde

In de tussentijd werkt hij vrijwillig in het revalidatiecentrum, in hem een groot succes. Daar adviseert hij andere patiënten. Hij heeft een cursus of studie te kunnen om later professioneel voor vele jaren in de therapie center te werken.

Veel patiënten willen worden in mijn Situatie – gewoon opstaan en loop een paar stappen. En dat is de reden waarom ik zeg: Als het gevoel komt niet terug, is dat OK.

In de tussentijd, hij is zelfs dankbaar dat het ongeluk gebeurde, want hij heeft zijn leven veranderd. Als ik terug kijk, ben ik blij dat het gebeurd is – ik heb geen spijt van. Hij bracht me naar dit nieuwe pad. Ik ben het helpen van anderen. Ik ben op zoek naar meer in het leven. Ik ben tevreden met het Minimum.

Hamburg-harburg, 16. December

Geef een reactie