Ja, we genieten en fit te blijven: Met 70.


Bananen zijn goede leveranciers van mineralen zoals kalium en BallaststoffeOh, je mooie winter met al je kleine lokken. Als ons verlangen stijgt om Zoet en Vet! Helaas, het willen is niet altijd onze buik. Met deze Trucs, geven we hem alle ontspanning, en blijf fit en gezond!

Met mosterd tegen Völlegefühle

Voor de gele Plakken begon haar carrière als een kruid was mosterd geschat als een remedie. De essentiële mosterd oliën stimuleren de stofwisseling en hebben een antibacteriële werking. In plaats van een zoete Ketchup eten we dus in plaats van gezond mosterd voor een stevige Braadworst.

Er is een snufje peper achter

Wellicht een beetje meer? Peper, Kerrie en Paprikapoeder. De kruiden stimuleren de productie van maagsap bevordert de spijsvertering en gemakkelijker te verteren maakt de maaltijd. De stoffen in peper ontleden bijzonder goed eiwit, daarom is hij perfect als een vlees kruiden.

Warmte voor de buik

In de Winter wordt het warme water van de fles is in gebruik op de lange termijn – na alles, het is de beste remedie tegen koude handen en voeten om zich te ontdoen van. Ons centrum voordelen van de weldoener: we Zetten hem voor een paar minuten op de buik, stimuleert de warmte, de doorbloeding en ontspant het spijsverteringskanaal.

Scheve, gele power-pakket

Atleten zweren bij het fruit, want het bevat veel fruit met suiker en geeft je energie. Bananen zijn ook een goede bron voor mineralen zoals kalium en vezels. Ze stimuleren de stoelgang en spijsvertering. De rijpere de banaan is goed voor de maag is in staat om deze te gebruiken.

Ballast voor meer gemak

Ballast stoffen liggen zwaar op de maag? Van door! De onverteerbare bestanddelen van granen, groenten & co. ter ondersteuning van onze buik. Bijzonder waardevol: de amandel. Daarnaast is zij zorgt ervoor dat ons lichaam absorbeert het vet in de voeding compleet. De beste snacks 30 g voor het eten.

Om het hele jaar door

Onze grootmoeders wisten dat gedroogde pruimen om de maag in de gang. Maar ook andere droge vruchten bevat de spijsvertering verbeteren van kalium en pectine. Ideaal gedroogde vijgen, dadels en abrikozen. Pas aan het gewas, of tussen, kan worden pur knabbelde.

Hier gaat het: Ja, we zullen genieten en fit te blijven: Met 50. en 60.

Geef een reactie