Is Fitness besmettelijk?

Körperliche Fitness steckt an
Fysieke Fitness is besmettelijk – dit is het resultaat van een onderzoek van de John Hopkins Bloomberg School of Public HealthFür al getrouwd sport, is er goed nieuws: Een onderzoek is nu gebleken dat de vrouw oefent een grote invloed op onze lichamelijke Conditie. Als het aan elke andere, kunt u hier vinden.

Als u wilt worden fysiek fit, kon, van alle dingen is, de uitoefening van de Persoon die tegenover je elke Ochtend aan de ontbijttafel, de grootste druk, zegt Laura Cobb, Co-van de studie en een promovendus aan de John Hopkins University. Ze zegt verder: Er zijn te veel mensen die niet genoeg lichaamsbeweging. Het onderzoek is gebaseerd op eerdere wetenschappelijke ontdekkingen die laten zien dat ons gemeenschappelijk verlies van het gewicht is gemakkelijker.

Het Domino-effect van de Fitness

Op basis van de beproefde methode van de American Heart Association, 45 procent van de mannen en 33 procent van de vrouwen verricht de volgende trainingen: 150 minuten matige (moderate), en 75 minuten van krachtige beweging. Het resultaat: Als de man was niet de eerste Keer, actief, verhoogd, de kans voor een tweede poging voor een 70-procent – in de veronderstelling dat de vrouw al heeft bijgewoond voor de eerste Keer in de opleiding. De echtgenoot was in de eerste run, maar is niet actief, vergroot de waarschijnlijkheid van deelname van 40 procent, als de man klaar was met de trainingen al.

Echtgenoot: Motivatie voor sport lui

We weten allemaal hoe belangrijk sporten is gezond te blijven. De studie toont ons dat een van de echtgenoten kan een heel positieve impact op de andere, om te blijven in de lange termijn, fysiek fit en gezond, zegt de Promovendus.

Hamburg-harburg, 6. Maart

Geef een reactie