Intertrigo: Wat te doen wanneer je loopt een Wolf?

Lauf wolfen beim Joggen
Breedte van de kleding, of de verkeerde materialen kan de belasting op de huid wond. Strakke, elastische en ademende running panty ‘ s en Shirts om te voorkomen dat een zogenaamde IntertrigoBei zeer intensieve hardlooptraining of lange wandelingen, het risico van de wond van het lichaam om de overeenkomst. In de volkstaal, spreekt men van een Wolf. Wat te doen in dit geval en als een zogenaamde Intertrigo kan worden voorkomen, lees je hier.

In het geval van mensen wordt uitgevoerd, kunt u kijken en lopers wiens voeten onnatuurlijk ver uit elkaar op de grond. Waarom is dit zo? U hebt waarschijnlijk om te buigen van een Wolf in de Liezen en op de bovenste uitvoeren benen. Deskundigen verwijzen naar dit fenomeen Intertrigo of intertriginöses syndroom. Wat wordt bedoeld is een gezwollen, pijnlijke en vaak huilen huid veranderen dat komt vooral voor in huidplooien.

Dus je bent een Wolf

De zogenaamde huid van de wolf kan zich overal voordoen waar de huid oppervlakken tegen elkaar aan WRIJVEN – as optreedt, bijvoorbeeld onder de oksels, in de lies en aan de binnenkant van de dijen vaak of de kleding aan de huid scrubs. Als de dijen zijn een beetje sterker en in de warmte, als je veel zweet, is dit vaak omdat de huid door de zweet-en verzacht geleidelijk en de zout kristallen van zweet, verergeren de wrijving. De oorzaak van Intertrigo zijn ook te wijten aan inferieure kleding lopen en niet optimaal geschikte loopschoenen.

Daar komen nog andere risico factoren:

  • Overgewicht en obesitas
  • Diabetes mellitus
  • Prothesen
  • Incontinentie

Deze zijn niet vast, het kan leiden tot Intertrigo is altijd terugkerende.

Door wat zijn de symptomen van de Intertrigo?

De voorkeur lichaam, de lies, de plooi Anale het perineum, de binnenkant van de dij, en de huid onder de borst. Typisch, in het geval van een Intertrigo een lichte tot ernstige roodheid, het spiegelbeeld vouw aan beide zijden van de huid. Ze wordt begeleid door een jeuken, Branden, huiduitslag en pijn.

Wat zijn de gevolgen van onbehandelde Intertrigo?

Indien onbehandeld leidt tot een Intertrigo, in vele gevallen een bacteriële super infectie. De huid is doorweekt, en een keer gebroken, pathogenen voor een gemakkelijke toegang en de huid ontstoken raakt. Vooral langlaufers en de atleten van de route met een gevoelige huid moeten, daarom, in het geval van kleding met hoge eisen en de huid, als een voorzorgsmaatregel, te beschermen.

Joggen

Bij het Uitvoeren van pijnlijke wrijving kan ontstaan – artsen spreken van Intertrigo, wat is de betekenis van de wreef in het engels zere

Hoe kan ik voorkomen dat Intertrigo?

Het Belangrijkste is om de juiste kleding. Ze moeten goed aansluiten en niet uitglijden. Runner panty zonder naden en de ritsen zijn bedekt en shirts zijn een Must voor iedere loper. Jogging broek en T-Shirts gemaakt van katoen, maar gezien de run. Het is ook belangrijk dat de kleding gemaakt van een ademend functioneel weefsel. Het voorkomt dat de kleding kun je geen zweet in de ogen en op de huid. Integendeel, hij leidt het zweet naar buiten, en zorgt zo voor een goede ventilatie. Vrouwen moeten dragen een speciale sport-bh die beschermt tegen wrijving en de borst optimaal ondersteunt. Voor de Sport, de gebieden die het risico moet worden afgedekt met een pleister of Vaseline ingesmeerd. Dit geldt met name voor de binnenkant van de dijen, en de tepels. Om jezelf te overtuigen dit, dat in het geval van langer loopt, is er geen gevaar dat de huid gaat scheuren, is het raadzaam om de test van de sportkleding. Als u niet het gevoel van de kleding zelfs na twee kilometer, helemaal niet, je hebt gevonden de juiste vat armor.

Wat kan ik doen tegen een running Wolf?

De betreffende delen van de huid moeten worden behandeld met Vaseline of talkpoeder (poeder). Ook geschikt Zalven (bijvoorbeeld, de Hametum-zalf met de werkzame ingrediënten van de heks hazel), of cortisone-bevattende zalven kunnen helpen snel en moet niet worden toegepast. Het is ook nuttig zijn antiseptische badkamer met Betaisodona oplossing (germicide). Als de gezwollen plek is al een open wond, en het is geworden, moet een pleister of een verbandje is toegepast om te beschermen tegen ziekteverwekkers. In het geval van een bacteriële infectie, kunnen antibiotica worden voorgeschreven in geval van een schimmelinfectie, een zogenaamde anti-schimmelinfectie, wordt gebruikt. Belangrijk: Zonder behandeling kan de infectie verspreidt zich snel. Zodra de eerste symptomen zoals een rode vochtige plekken verschijnen rimpels op de huid, moet u een bezoek aan een arts.

Geef een reactie