Innerlijke onrust en nervositeit, natuurlijk te verlichten

Innere Unruhe
Rustgevende lavendel helpt bij nervositeit en innerlijke onrust en niet te vergeten de Stress van het dagelijks leven bij Stress en angst maakten deel uit van het dagelijks leven, kan kalmeren natuurlijke remedies is de ziel – om het helemaal zonder moe te worden of afhankelijk.

Vaak we werken van ’s morgens tot’ s avonds, in het stress-modus. Omdat de eisen in werk en gezin kunnen blijven groeien. Zelfs in de vrije tijd van de ambitie schijven voor spel en Sport van ons. Echter, in het geval van constante onrust en nervositeit op de zenuwen soms leeg.

Heb je last van faalangst?

Bent u niet zeker of u last heeft van faalangst? Vervolgens maken de self-test, omdat het kan u helpen nog betere schatting.

De vragen vervangen van een gesprek met uw arts of apotheker, maar ze zijn een zeer goede voorbereiding. Want hoe nauwkeuriger uw informatie is, hoe beter hij kan u adviseren.

Klik hier voor de zelftest!

Dan is de angst voor wat zou kunnen houden de volgende dag naar het bestaan-bedreigende situaties, klaar om te worden gedomineerd door de gedachten. De aanhoudende Broeden robs slapen en kunnen een gevaar vormen voor onze gezondheid.

Innerlijke onrust favoriete fout

Die slaapt ‘ s nachts slecht, moe tijdens de dag en ongeconcentreerd. Het resultaat: in de fout, wat weer leidt tot rusteloosheid en innerlijke spanning meer. Deze voortdurende Irritatie schaadt het immuunsysteem, evenals onze bloedsomloop We zijn meer vatbaar voor infecties en hebben de neiging om een verhoogde bloeddruk. En het koude Seizoen, evenals de aankomende Kerst stress zijn een extra risico factor.

Lavendel

Zachte hulp uit de natuur: lavendel, innerlijke onrust kan verlichten op een natuurlijke manier

Natuurlijk helpen door lavendel

Dus, de negatieve gevoelens en de innerlijke onrust van de ziek-makers, kan het herstel van een natuurlijk kalmeringsmiddel voor nerveuze evenwicht. Lavendel is een kostbare medicinale plant die kunnen helpen bij angst. Van de bloemblaadjes essences kan worden gedestilleerd dat een anxiolytische en kalmerend effect. Voor een zeer speciale lavendel olie (bijvoorbeeld, opgenomen in Lasea, apotheek), dit is gedocumenteerd en zelfs wetenschappelijk: Het beperkt de vrijgave van bepaalde stress-hormonen. Het maakt noch afhankelijk noch moe tijdens de dag en wordt steeds goed overweg met andere geneesmiddelen – zonder de bijwerkingen.

Geef een reactie