Ingetrokken: verbod stil vanwege tattoo

Eine Mutter stillt ihr Baby
Een vrouw in Australië werd verboden vanwege hun tatoeages door een beslissing van een rechter om borstvoeding te geven haar zoon – nu een gezin rechtbank oordeelde dat zij ging stil darfDie boodschap van dit vonnis aan de wereld: Een Australische moeder was niet toegestaan borstvoeding geven na een gerechtelijke beslissing, hun elf maanden oude zoon, onder andere, want ze had twee tatoeages. Nu, het vonnis werd omgekeerd – praktijk Vita heeft de feiten.

In het begin van mei, de 20-jarige Australische was, volgens de Sydney Morning Herald tatoeages in vingers en voeten prikken. De vader van de jongen, die leeft gescheiden van de moeder en de zoon, nam haar het kind, en verzocht met het gezag. Voor de rechtvaardiging, hij haalde met uitzondering van de verse tatoeages vermeende problemen van geestelijke gezondheid en verslaving van de moeder.

De beslissing van de rechter was dat kon De Jongen blijven bij de moeder, maar is het u niet toegestaan om borstvoeding te geven haar zoon. Hij redeneerde dat met een mogelijke besmetting met HIV of Hepatitis, die zou kunnen worden verplaatst naar de moeder met het doorboren van de Tatoeages en de moedermelk aan de Baby overdragen.

Nog steeds verbod uitspraak vernietigd

HIV en Hepatitis Testen werden met de jonge moeder, hoewel negatief, maar volgens de rechter was het allemaal duidelijk te vroeg, omdat een hiv-infectie kan zich laten zien met een vertraging van maximaal drie maanden, van een positief testresultaat. De motivering van de beslissing van de rechtbank, de rechter verklaard dat de moeder had gerookt in hun borstvoeding Cannabis. Het bevat de werkzame stof THC wordt uitgescheiden in de moedermelk wordt doorgegeven tijdens het geven van borstvoeding voor het kind.

De 20-jarige ging vervolgens in hoger beroep – met succes: Een gezin hof vernietigde de uitspraak van het vonnis op vrijdag met eenparigheid van stemmen. Als reden het heet onvoldoende bewijs is van een risico voor de zoon. Bovendien, de rechters zijn van oordeel dat de emotionele en gezondheid voordelen van borstvoeding voor het kind bij het nemen van zijn beslissing, voldoende rekening te houden.

Maar de Angel van Tatoeages, het geven van borstvoeding is eigenlijk schadelijk is of niet? En hoe het eruit ziet met alcohol, medicijnen, en haarverf? Hier leer je wat is toegestaan in de rustige tijd en wat je moet vermijden in plaats van.

Hamburg-harburg, 22. Juni

Geef een reactie