In het geval van brandwonden de symptomen zijn afhankelijk van de ernst

In principe zijn de symptomen afhankelijk van, in het geval van brandwonden, hoe ernstig het branden is. Artsen onderscheiden graden van daarom, in het geval van brandwonden, vier verschillende Schade.

Graden van schade van een verbranding

  • In het geval van brandwonden of brandwonden van de eerste graad, de huid is rood en doet pijn. Door een uitbreiding van de bloedvaten, de vloeistof van de doorbloeding optreedt in het omliggende weefsel en verzamelt. Hierdoor ontstaat een zwelling in het gebied van de verbranding, verwijzen naar artsen als Oedeem. In principe wordt alleen de bovenste laag van de huid is in een eerste-graads brandwonden gewond, de verbranding meestal geneest zonder littekenvorming. Een voorbeeld van een eerstegraads brandwond is een milde zonnebrand.
  • In het geval van brandwonden of brandwonden in de tweede graad gevulde blaasjes worden gevormd huid is een ander Symptoom, met vloeistof op het verbrand. De huid in deze bubbels is pijnlijk en lekt. Tweede-graads brandwonden zijn zeer pijnlijk. Als de diepere lagen van de huid zijn getroffen door de branden (verbrandingsrendement 2, onder b), blijven na de Genezing, onder bepaalde omstandigheden, littekens of verkleuring van de huid. Daarnaast is er een verhoogd risico van infectie, omdat de gewonde huid gemakkelijk ziektekiemen kunnen het lichaam binnenkomen.
  • In het geval van derde-graads brandwonden de huid is volledig verwoest. Het lijkt grijs-wit of verkoold zwart. In geval van contact met de huid en is in tegenstelling tot de lichtere brandwonden zijn niet pijnlijk. De wonden niet spontaan genezen, maar moet operatief worden van het verbrand en vernietigd weefsel is bevrijd. Het is een lange en intensieve medische zorg nodig. Als de wonden genezen zijn, en vaak littekens.
  • In het geval van een burn van de vierde graad van het onderliggende weefsel, d.w.z. de spieren, Pezen of botten worden aangetast in aanvulling op de huid. In een dergelijke verbranding de meest typische Symptoom is de zwarte kleur van de verkoolde weefsel. De behandeling is langdurig en vindt plaats in speciale, brand, schade aan gespecialiseerde klinieken.

Brandblasen auf der Hand

In het geval van een tweede graads brandwonden, blaren vormen vaak op de huid

Soms is opgesteld in het geval van uitgebreide brandwonden van het hele lichaam wordt beïnvloed. Een dergelijk systeem van symptomen, spreken Artsen van een brandende ziekte. Dit vloeit voornamelijk voort uit het feit dat het lichaam verliest als gevolg van de verbranding van grote hoeveelheden vloeistof. Het Oedeem vormt oorspronkelijk opgelost in het gebied van de verbranding, kan zich ook verspreiden naar niet-verbrande delen van het lichaam. Er is veel vocht verlies, wat kan veroorzaken dat de Getroffen om een gebrek aan bloedtoevoer naar de organen en schokken. Bovendien, de verbrande weefsel triggers in sommige gevallen is een ontstekingsreactie in het hele lichaam en kan schadelijk zijn voor de functie van verschillende organen zoals het hart, de longen, de lever, de nieren of de hersenen. In het geval van ernstige brandwonden het gevolg is van het gebrek aan doorbloeding, slechte zuurstofvoorziening en de inflammatoire respons kan zelfs leiden tot een levensbedreigende, kan blijvende schade aan de interne organen.

Geef een reactie