Ik koop mijn hersenen de angst?

frau-mit-angst
Kunnen we opnieuw programmeren van een brein, en zo ja, hoe? Wetenschappers zijn in staat om duidelijk in het geval van de menselijke hersenen bestaande Angsten. Een combinatie van Kunstmatige intelligentie en het Scannen van de technologie die werd gebruikt – en geld.

Een gemiddelde van 14 mensen in de wereld is getroffen door een angststoornis. Dit geldt ook voor ernstige ziekten van de ziel, zoals post-traumatische stress-stoornis (PTSS) bevatten naast de voorkomende fobieën, zoals claustrofobie of arachnophobia. Op dit moment, zoals angststoornissen worden meestal behandeld met de zogenaamde aversie therapie, het gezicht van de Zieke met de triggers van de Angsten. Het doel is dat de Patiënten vinden dat hun Vrees is ongegrond, en hun angst om te verliezen. Deze vorm van angst therapie, maar wordt beschouwd als zeer vervelend voor de betrokkenen en de snelheid van de stopzetting is hoog. Een internationaal Team van neuro-wetenschappers heeft een nieuwe manier te verwijderen Angsten onbewust van de hersenen, en kan dus een Alternatief ontdekt.

Angst patronen in de hersenen gevonden

Het team van onderzoekers ontwikkelden een techniek genaamd Gedecodeerd Neurofeedback, met behulp van u kunnen lezen staat de angst herinneringen in de hersenen en te identificeren. Een hersenscanner werd gebruikt, de foto ‘ s werden beoordeeld door een kunstmatige intelligentie (AI). Daardoor was het mogelijk om te erkennen dat de inhoud van angst herinneringen deel. De onderzoekers hebben een milde fobie in de hersenen van de proefpersonen door de aanpassing van de lichte elektrische schokken, wanneer een bepaalde afbeelding is weergegeven. De patronen liet zien dat angst geheugen in de hersenen, kunnen worden gelezen dan door de AI en te ontcijferen. Dit toonde aan dat de angst patroon was ook sub-bewuste actief, wanneer de onderwerpen rustte. In de volgende stap, gingen zij te geven van de onderwerpen in plaats van een straf is altijd een beloning wanneer de angst patroon in de hersenen actief was.

Geld heelt alle wonden – of is het?

De wetenschappers gaven de proefpersonen nu altijd een kleine hoeveelheid geld, als de AI dat zag als een activiteit van de angst patroon. Als een resultaat, de angst geheugen kunnen worden overschreven in de hersenen, het deel dat, bij het Bekijken van de afbeelding, de pijn – het induceren van een elektrische schok gezegd. Zij kunnen overschreven worden door de positieve stimulus, zoals een bestand in een Computer de harde schijf. En: De proefpersonen waren zich niet bewust van iets, want alleen de activiteit van de angst patroon werd voorgelezen en de bijbehorende afbeelding. In de volgende, de laatste Test was nu in staat om te activeren, maar het beeld is geen angst reactie.

Een Permanente Oplossing?

Het is niet bekend of het effect van de methode is permanent. De wetenschappers hopen maar van de nieuwe methode is een therapie die krijgt door zonder het gebruik van drugs of aversie therapie. Dit zou verminderen de behandeling van Stress voor angstige patiënten.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie