Hyaluronzuur – medicijnen met deze werkzame stof

De slijmvliezen in de keel en de neus zijn intact, het aanbieden van bepaalde beschermende stoffen in hen om ervoor te zorgen dat ziekteverwekkers kunnen niet binnendringen in ons lichaam.

Fijne trilhaartjes, vervoer in aanvulling op virussen en bacteriën. De slijmvliezen uitdrogen, echter, bijvoorbeeld door het koelen of verwarmen van de lucht, kunt u niet meer voldoen aan de beschermende functie betrouwbaar.

Hyaluronzuur voedt de luchtwegen

De beschermende laag intact te houden, moet de dagelijkse drink minstens twee liter water of kruidenthee. Te weinig vocht wordt genomen, kan verdikken de slijmvliezen in de keel een beetje droog. Vervolgens de keel krabt en de Betrokken persoon zal snel schor. In dit geval, de keel tabletten kunnen helpen met hyaluronzuur hydrateren de zweren en de symptomen te verlichten en de genezing te bevorderen effectief.

Halstabletten mit Hyaluronsäure befeuchten die Schleimhäute im Hals und können Heiserkeit vorbeugen

Nek tabletten met hyaluronzuur hydrateren de slijmvliezen in de keel en het kan voorkomen dat heesheid

Hyaluronzuur in cosmetische producten

Maar niet alleen voor de verzorging van de luchtwegen hyaluronzuur wordt gebruikt. Vooral in cosmetische producten, hyaluronzuur wordt gebruikt.

Onderzoekers hebben gevonden dat met de leeftijd, de meerderheid van de metabolische processen vertragen – dit heeft ook te maken met de productie van de natuurlijke vochtinbrenger, hyaluronzuur. De lichaamseigen stof is geproduceerd op een jonge leeftijd van de cellen, het voller de huid en ondersteunt haar strakke collageen vezels. Uw salaris vermindert, rimpels en een doffe teint zijn het resultaat. Dan, de toepassing van hyaluronzuur, dat maakt bevattende crèmes of lotions zin. Want het is door het gebruik van hyaluronzuur, het vocht wordt opgeslagen, met het effect dat de huid steviger en gladder. Over het algemeen moet u vier weken voor de crème volledig effectief en verbeteringen zijn zichtbaar.

De meest bekende geneesmiddelen met de werkzame stof hyaluronzuur

  • Artelac-ADVANCED-MDO NA
  • Hylo-COMOD
  • Orthovisc NA voorgevulde injectiespuiten

Geef een reactie