Huidige studie – liever lui dan dik

Ein Pärchen sitzt auf einem Sofa und sieht fern
Wie is slim en lui zijn, heeft minder risico op voortijdig overlijden dan mensen met overgewicht die fysiek fit – dit is het gevolg van een recente zweedse Studie, obesitas is gevaarlijker dan een gebrek aan lichaamsbeweging – dit is de conclusie zweedse wetenschappers in de huidige studie.

Het gewicht is voor de gezondheid en het leven van de rol, zolang de Conditie waar is. Dit, in het engels, dik maar fit – theorie, veel experts geloven, ook sommige van de resultaten van de studie ondersteuning van de stelling. Een nieuwe studie komt tot de tegenovergestelde conclusie: Dus, obesitas is veel gevaarlijker voor de gezondheid dan lichamelijke inactiviteit.

Zweedse onderzoekers hebben begeleid, meer dan 1.3 miljoen mannen gemiddeld 29 jaar, te onderzoeken van de relatie tussen fysieke Fitheid en het risico van vroegtijdig overlijden – daarnaast worden ze geëvalueerd hoe lichaamsgewicht van invloed is op deze relatie. Aan het begin van de studie, de vakken wordt een gemiddelde van de leeftijd van 18 jaar. De fysieke Conditie van de deelnemers, de onderzoekers gemeten aan het begin van de studie door Ergometer Test.

Een gezondheids – beschermende effect is hoog, laag in gewicht

In de studie periode, rond 44.300 onderwerpen is overleden. Uit de evaluatie bleek dat Terwijl de fysieke Fitheid beschermt tegen vroegtijdige dood, maar dit effect valt uit bij een hoog lichaamsgewicht lager is.

In de groep van de studie deelnemers met de hoogste fysieke Conditie (de top vijfde) was 48 procent minder doden dan in de groep met de laagste Fitness (laagste vijfde). Echter, bij mensen met Obesitas (BMI boven de 30) was het beschermende effect van het lagere. Dus, normaal gewicht, worden fysiek fit zijn om te sterven, en een 30 procent lager risico in een vroeg stadium, als de Zwaarlijvige die fysiek fit. Oorzaak deskundigen vermoedt dat er een hoger risico voor de verharding van de slagaders als kanker.

De beste methoden om gewicht te verliezen kan hier gevonden worden.

Hamburg, 21. December

Geef een reactie